CGI

Director Consulting Services - Utilities, Malmö

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö
Annonserat
den 1 mars 2018
Stängs
den 23 april 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 70 000 personer placerade i 40 länder och är Sveriges ledande IT-tjänsteföretag med ca 4000 kollegor i Sverige.

CGI:s grundare hade en dröm när han skapade företaget, som än i dag genomsyrar vår företagskultur:
”Att skapa en miljö där alla trivs med att arbeta tillsammans och som ägare bidra med att bygga upp ett företag som vi alla kan vara stolta över att vara en del av”.

Våra medlemmar, kunder och ägare arbetar utifrån vår dröm och företagskultur, där vi har ett uttalat fokus utifrån kundnöjdhet, medarbetarnöjdhet och lönsamhet.
För fjärde året i rad kan CGI Sverige stolt titulera sig som en Top Employer!
Vi har en öppen och generös företagskultur. Att dela med sig av sin kunskap är en förutsättning för att vi ska kunna leverera på topp. Vi som arbetar här är drivna och motiverade och att ha balans i livet är en självklarhet.
Vi erbjuder dig en möjlighet att få arbeta tillsammans med mycket kompetenta kollegor i spännande uppdrag och vi vågar lova inspirerande möten och utveckling. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar

Nu söker vi en Director Consulting Services (DCS) till vår enhet Utilities (för region Syd) där vi söker Dig som är en engagerad ledare och brinner för affärsutveckling.
Inom Utilities arbetar vi framförallt med kunden E.ON och mot övriga Utilities-kunder i regionen som Kraftringen och Öresundskraft. Det är en enhet med stor utvecklingspotential under de kommande åren och vi söker en driven och engagerad ledare för en av våra konsultgrupper.

I rollen som Director Consulting Services kommer man att fokusera på flera viktiga perspektiv av vår verksamhet:

  • Brinna för affärsutveckling, delta i kundteamsarbete och aktivt skapa nya affärsmöjligheter för CGI på utvalda kunder.
  • Personalansvar som handlar om att engagera och motivera en grupp på ca 10-15 personer.
  • Att arbeta i egna uppdrag hos kund med ett krav på debitering på 50%.
  • Ta leveransansvar vid behov av nya eller pågående leveranser.
  • Ansvara för den ekonomiska uppföljningen av enhetens resultat per medlem/projekt/leverans.


För att trivas i rollen som DCS behöver du ha ett stort intresse och driv för att utveckla CGIs affär och bidra till vår lönsamma tillväxt, i kombination med ett genuint engagemang för våra medlemmar.
Att kunna visa på tidigare erfarenheter av liknande roller med stor fokus på utveckling och proaktivitet är ett grundkrav. DCS-rollen erbjuder en vardag som består av många olika typer av arbetsuppgifter. Att kunna hantera många parallella frågor och aktiviteter är en viktig egenskap för att lyckas i denna roll.
Du har förståelse för vad som krävs för att rekrytera rätt medarbetare, utveckla medarbetarnas kompetens i enlighet med kundernas behov och en god förmåga att förstå kundernas behov och vara en proaktiv partner till dem.
Vi ser också att du har erfarenhet av att arbeta inom Utilities-sektorn och ett eget kontaktnät i branschen.

Återkom gärna med ansökan och CV direkt till Ulf Persson och tveka inte att ringa eller skicka ett mail med eventuella frågor.
Ulf Persson, Vice President Consulting Services Utilities, South
Telefon: 0733-988843
Mail: ulf.persson@cgi.com.


Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

  • Agile / Collaborative Method
  • English
  • Swedish

Liknande jobb

Liknande jobb