Testingenjör till Zmarta Group i Ängelholm

Rekryterare
Zmarta Group
Plats
Skåne län, Ängelholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 1 mars 2018
Stängs
den 27 mars 2018
Ref:
2D148555-8CA7-4A48-81D0-14222B7996AC
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Är du intresserad av testverktyg och automation av test? Då är du den vi söker till Zmarta Group i Ängelholm!

Här har vi har vi en utmanande roll i expansivt bolag med en spännande digitaliseringsresa framöver som vi vill ha med dig på! Som Testingenjör kommer du, tillsammans med kompetenta kollegor, bygga upp Zmartas testramverk och vara en nyckelfunktion i verksamheten. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med automatiserade och manuella tester? Då kan du vara den vi söker!

Varmt välkommen att ansöka!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

När du arbetar hos Zmarta erbjuds du en arbetsplats som kännetecknas av hög utvecklingstakt, korta beslutsvägar, resultatorientering, "can do"-mentalitet och hög grad av arbetstrivsel. Vi som arbetar här tycker om att förbättra och utvecklas! 

Vi tror på att goda resultat skapas genom att vi ger alla som arbetar hos oss de bästa möjliga förutsättningarna till att trivas, må bra och ha roligt på arbetet. Vi inspirerar våra medarbetare till att känna egen motivation för sitt arbete och därigenom får vi återkommande positiva resultat. Med goda resultat föds dessutom både ny inspiration och motivation!

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Testingenjör kommer du att vara en viktig spelare i att fortsätta att bygga upp Zmartas testramverk. Du kommer samarbeta med utvecklare, projektledare och såklart andra i testroller både internt och externt.
Dina uppgifter komma spänna över hela projektcykeln så dina dagar kommer vara varierade och fulla av nya uppgifter att lösa.

 • Testning i olika skepnader vara en viktig del av din roll. Du bör därför ha erfarenhet som gör att du kan agera med beslutsamhet i frågor kring test och testutfall. Du gillar att testa och hitta felen. Du drivs av ordning och reda och tar ägandeskap att försöka förbättra om kan påvisa brister. 
 • För att vara framgångsrik i denna roll så behöver du ha tidigare erfarenhet av att arbeta med automatiserade och manuella tester och det är betydelsefullt att du känner dig trygg med verktygen.
 • På Zmarta arbetar man med PHP, MySQL och AWS. Spårbarhet skapas med hjälp av JIRA och man använder främst Selenium för automation.
 • Din roll kommer att vara kommunikativ med nära samarbete med utvecklingsavdelningens 25 engagerade medarbetare baserade i Ängelholm och i Indien. 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Rollen är placerad på Zmartas kontor i Ängelholm.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som: 

 • Har minst en teknisk gymnasieutbildning (högskoleutbildning är meriterande)
 • Erfarenhet av testning av mjukvara
 • Grundläggande kunskap om databaser och SQL
 • Grundläggande programmering i något språk
 • Kunskap om utforskande testning
 • Det är en fördel om du har kunskaper i eller kännedom om PHP, Javascript, HTML, Jira, Zephyr och/eller Jmeter
 • Du talar och skriver god svenska och engelska

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Zmarta Group erbjuder konsumenttjänster inom bank och försäkring. I företagsgruppen ingår bland annat Zmarta, Freedom Finance och Centum. Företaget grundades 1999, har ca. 200 anställda och kontor i Stockholm, Ängelholm, Helsingfors, Oslo och München. Zmarta Group ägs av Bauer Media Group.

Liknande jobb

Liknande jobb