CGI

Director Consulting Services, kalmar

Rekryterare
CGI
Plats
Kalmar
Annonserat
den 2 mars 2018
Stängs
den 18 april 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

CGI söker förstärkning och letar efter dig som vill dra nytta av de möjligheter som ett internationellt företag av vår storlek kan ge. Vi erbjuder dig en spännande roll där du får möjlighet att kombinera ledarskap med sälj- och affärsmannaskap.

Vi har etablerade Competence Communities i vår organisation med syfte att dela kunskap och säkerställa specialistkunskaper samt utveckling för våra medlemmar inom de olika områden vi verkar. Vi har en öppen och generös företagskultur. Att dela med sig av sin kunskap är en förutsättning för att vi ska kunna leverera på topp. Vi som arbetar här är drivna och motiverade. Att ha balans i livet är en självklarhet.

Enhet Utility, Communication and Retail (UCR) har expansiva planer i Kalmar och ett uttalat uppdrag att utveckla våra regionala och lokala kunder och affärer. Vi söker nu en affärsinriktad, driven och engagerad ledare för våra konsulter och befintliga kunder med placering på vårt Kalmarkontor.

Våra konsulter arbetar inom hela systemutvecklingsprocessen med att hjälpa våra kunder med; kravfångst, analys, strategi, rådgivning, projektledning, utveckling, test och implementation samt att vidareutveckla och förvalta CGI:s tjänsteutbud inom området. Du kommer att ingå i UCR:s ledningsgrupp där vi alla har ett gemensamt övergripande enhetsansvar för våra kunder, leveranser, medarbetare och strategiska utveckling av enheten. Du kommer att rapportera direkt till enhetschefen.Som DCS ansvarar du för gruppens ekonomi, beläggning, tillväxt och kompetensutveckling. Du kommer att ha ett resultat- och budgetansvar för dina kunder där du även arbetar med merförsäljning. Du kommer att få ett offensivt tillväxtmål för gruppen som en av dina utmaningar att arbeta med. Som DCS har du också ett stort engagemang i kund- och marknadsrelaterade lokala aktiviteter.Formell erfarenhet:

* Dokumenterad erfarenhet av ledande roller med medarbetaransvar
* Erfarenhet av sälj och affärsmannaskap
* Arbetat med ekonomiskt ansvar och budgetering samt resultatuppföljning
* God affärsmässighet med förmåga att se kundnytta
* Efarenhet inom IT området

Du tycker om att utveckla både affärer och relationer hos våra kunder. Du stimuleras av att identifiera nya affärsmöjligheter som ger kundnytta och din erfarenhet inom IT-området gör att du har lätt för att förstå tekniken och att diskutera kundbehov, som du sedan kopplar till våra tjänster, samt strategisk kompetensutveckling med medarbetare. Du är drivande som person och stimuleras av förändringsarbete; du är en ledare som motiverar och engagerar dina medarbetare, du har en positiv/kommunikativ läggning och viljestyrka att utveckla såväl verksamhet som medarbetare. Du erbjuds ett utmanande och stimulerande arbete med ansvar att driva gruppen - och enhetens utveckling framåt, tillsammans med ett fantastiskt gäng medarbetare och ledare.

Vill du bli en del av vårt team, tveka inte att kontakta mig så berättar jag mer.

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA GÄRNA:

Åsa Malmén, Vice President UCR - 073 3985078.


Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

  • Leadership
  • Swedish

Liknande jobb

Liknande jobb