Verksamhetsanalytiker med fokus på digitala kundmöten

Rekryterare
Folksam
Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 2 mars 2018
Stängs
den 8 april 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi söker nu en kundfokuserad verksamhetsanalytiker med som vill bidra i utvecklingen av vårt digitala kundmöte.

Våra kunder förväntar sig att möta Folksam när och där det passar dem. Det handlar om tillgänglighet, personalisering och nya sätt att leverera tjänster där teknik blir en del av leveransen. Det resulterar i ett behov att hantera interaktioner och ärenden med kunderna sömlöst i våra processer och våra olika kanaler. Det i sin tur ställer helt nya krav på system, infrastruktur, medarbetare och ledare. Här ger vi exempel på det.

På IT Kundnära ansvarar vi för tekniken som möjliggör kundmötet. Vi strävar efter att skapa operationell excellens där produktionsstabilitet och effektiva arbetssätt står i fokus. Det händer mycket hos oss på Folksam just nu och vi utvecklar spännande lösningar för framtiden, läs mer här.

Det här gör du som verksamhetsanalytiker på Folksam 
Du befinner dig mitt i händelsernas centrum på Folksam! I detta nu skapas nya lösningar som kommer finnas med i företaget under lång tid framöver och du har en central del i att se till att detta händer. Här finns driv och framåtanda, vi är med och påverkar framtiden tillsammans med vår affär. Dessutom har vi roligt tillsammans när vi gör det!

Som verksamhetsanalytiker driver och genomför du analyser och uppdrag för att bedöma påverkan på informationsstöden utifrån förändrade verksamhetsbehov. Du har en nära dialog med verksamheten och representanter från andra delar av IT organisationen för att fånga behov av utveckling och förändring i informationsstödet.

Inom gruppen arbetar vi aktivt med kompetensutveckling bland annat genom att vi tillsammans stöttar och deltar i varandras arbetsuppgifter. Det blir därför naturligt att du över tiden agerar i flera roller som verksamhetsanalytiker, informationsarkitekt och uppdragsledare beroende på behoven i våra utvecklingssatsningar. Du arbetar tätt med andra roller inom hela IT och verksamheten för att tillsammans driva förflyttningen och utvecklingen av Folksam.

Det händer mycket hos oss nu, och vi utvecklar spännande lösningar för framtiden, läs mer här.

Är du den vi söker? 
Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av att arbeta som verksamhetsanalytiker, uppdragsledare och/ eller informationsarkitekt. Du har även gedigen erfarenhet av agil utveckling. Vidare har du erfarenhet av att driva uppdrag och/ eller projekt. Du har förmåga att väga samman komplex information och gör avvägningar och prioriteringar ur ett långsiktigt, strategiskt perspektiv

Kommunikation och förankring är en viktig del av arbetet och vi söker dig som är kommunikativ, är van att ha dialog och kan skapa en bra relation med olika roller inom organisationen. Du tänker strategiskt och har ett brett perspektiv på frågor samt kommunicerar på ett tydligt sätt. Du är nyfiken och flexibel, och är öppen för att utvecklas genom att röra mellan våra olika ansvarsområden.

Du ser möjligheter i förändringar, och kan anpassa dig till förändrade omständigheter. Du har lätt för att kommunicera både i tal och skrift på svenska och engelska. Du har relevant universitet/högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet.

Som person har du lätt för att samarbeta bra med andra människor och har ett engagemang som smittar av sig och skapar delaktighet i din organisation. Det är viktigt att du trivs i och arbetar för en miljö där vi coachar varandra, ger och tar feedback på en daglig basis för att på så sätt skapa en god atmosfär. Du underhåller kontinuerligt dina kunskaper och är en kunskapsresurs för andra.

Hos oss gör du karriär i ett ansvarstagande företag  
Vi är ett stort kundägt företag med kontor på flera håll i landet. Här finns många spännande yrkesroller och goda chanser till karriär på olika sätt. Vi stöttar medarbetarnas utveckling och har bra anställningsförmåner. För att stimulera samarbete och kreativitet jobbar vi aktivitetsbaserat. Här kan du se filmen om hur det är att jobba på Folksam, www.folksam.se/att-jobba-har.

Så söker du jobbet 
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev via vårt rekryteringssystem, senast 8 april 2018. Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. 

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta gruppchef Anna Hård af Segerstad, 08-772 65 73, anna.hard-af-segerstad@folksam.se.

Fackliga företrädare: FTF Leif Blomqvist 08-772 70 10, Akademikerföreningen Mia Salonen 08-772 75 24 och Handels Mikael A Carlsson 0708-31 51 32.


Vi är cirka 3 900 medarbetare inom Folksamgruppen som erbjuder försäkringar och pensionssparande som skapar trygghet i livets alla skeden. Nära varannan svensk är försäkrad hos oss och vi är en av Sveriges största kapitalförvaltare. Vi engagerar oss i det våra kunder bryr sig om och vår vision är att de ska känna sig trygga i en hållbar värld. Därför är vi måna om att våra kunder är rätt försäkrade och arbetar långsiktigt med bland annat trafiksäkerhet, miljöarbete och ansvarsfulla investeringar.

Liknande jobb

Liknande jobb