Service Desk Agent till Perstorp

Rekryterare
TNG IT Digital
Plats
Skåne län, Perstorp
Lön
Fast lön
Annonserat
den 8 mars 2018
Stängs
den 19 mars 2018
Ref:
C7D785CF-C685-4A50-BEA8-2AB964656F86
Anställningsform
Visstid
Sysselsättning
Heltid

Är du tillgänglig omgående och har en stor passion för IT? Nu söker vi dig till ett uppdrag i Perstorp!

Till ett uppdrag i Perstorp söker vi nu dig som är tillgänglig omgående och som vill arbeta i en härlig Service Desk med kompetenta och hjälpsamma kollegor. Detta är uppdraget för dig som har en utbildning inom IT eller erfarenhet av roller inom 1st line eller onsite och som nu är redo för ett expressuppdrag.
Varmt välkommen in med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som supportmedarbetare hos vår kund får du chansen att komma in på ett spännande företag och få en attraktiv erfarenhet på ditt CV. Detta är en Service Desk som karakteriseras av prestigelöshet, hjälpsamhet och positivitet. Du blir en del av ett globalt supportteam. Här omges du av ett gäng härliga tekniker, som tillsammans med dig skapar rätt förutsättningar för organisationen! 

Som konsult via TNG kommer du att få en dedikerad konsultchef som kommer att säkerställa din trivsel och vara engagerad i din fortsatta utveckling och karriär. Här på TNG arbetar du självklart tryggt med kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Dina arbetsuppgifter kommer att inkludera att installera och leverera leveranser till kund, dokumentera i ärendehanteringssystem, samt erhålla teknisk support via telefon och mail. Då ni arbetar i specifika projekt kommer du efter ett rullande schema arbeta inom särskilda funktioner. 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är ett bemanningsuppdrag på en månad med start omgående.

Troligtvis kommer ytterligare behov uppstå under sommaren och chans till förlängning finns. Eventuellt finns det även en möjlighet för att uppdraget kommer att pågå i sträck från mars fram till slutet av sommaren.

Du kommer att anställas av oss på TNG och arbeta ute hos vår kund i Perstorp. Där arbetar du tillsammans med åtta andra tekniker, i ett glatt team där alla stöttar och hjälper varandra. 

I denna tjänst krävs det att du har ett körkort. 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom IT och ett stort intresse av att lära dig mer. Vi ser gärna att du har något års erfarenhet av teknisk support, men viktigare är dina personliga egenskaper och din motivation att utvecklas. Då du kommer att arbeta i en kommunikativ roll behöver du vara flytande inom svenska och engelska både i tal och skrift. Det är även meriterande om du kan ytterligare språk.

Du har goda kunskaper i Microsofts miljö framför allt Windows, Windows Server, Lync, Exchange och AD. Även support på andra devicer som mobiltelefoner har du erfarenhet av. Har du erfarenhet av SAP, Sharepoint och/eller System Center Service Manager så är det meriterande. 

För att trivas i rollen är det viktigt att du är kommunikativ och att du gillar att hjälpa andra. Du får energi av att interagera med andra och motiveras av att lösa kluriga problem. Du uppskattar struktur och har en fallenhet för att förklara problem på ett pedagogisk sätt utifrån användarens tekniska nivå. 

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG IT Digital och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och eventuella tjänster kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

TNG IT Digital är specialister på bemanning och rekrytering inom digital utveckling och support & drift. Vi är en del av TNG, det bemannings- och rekryteringsföretaget som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.