Svensk Handel söker webmaster med hjärta för handeln

Rekryterare
Svensk handel
Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 6 mars 2018
Stängs
den 25 mars 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du ta Svensk Handels webb mot nya höjder? Du blir en del av ett snabbfotat, proffsigt och engagerat kommunikationsteam på åtta personer. 

Vi söker dig som vill vara en del av den spännande utvecklingen inom handeln. Vi vill, att du utifrån verksamhetens behov förvaltar och driver utvecklingen av vår stora webb. Vi strävar efter att alltid ligga i framkant med användarvänlighet och funktioner för att ge bästa möjliga medlemsnytta. Tjänsten är knuten till Svensk Handels kommunikationsavdelning på huvudkontoret i Stockholm. 

Om uppdraget: 

Svensk Handel arbetar med medlemsservice, arbetsrätt, näringspolitik och mycket mer. Kommunikationsavdelningen knyter ihop de olika delarna och ser till att vi kan kommunicera Svensk Handels budskap både internt och externt.

Arbetet leds av Svensk Handels kommunikationschef och samarbete sker även med övriga avdelningar inom Svensk Handel samt övriga sju kollegor på avdelningen.

I tjänsten som webmaster ingår att självständigt ansvara för vår webb. Det är en roll som kräver strategisk förmåga, god samarbetsförmåga samt att ha ett helhetsperspektiv.

Du rapporterar till Svensk Handels kommunikationschef som ingår i ledningsgruppen.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Förvalta och utveckla webbstrukturen på övergripande nivå
  • Kartlägga behov av nya funktioner för webben
  • Kravställning av nya funktioner gentemot leverantörer
  • Testa och godkänna leveranser från leverantörer
  • Planering, budgetering och uppföljningen av webben
  • Ta fram manualer, utbilda redaktörer och vara rådgivare i webbfrågor

Vi erbjuder:

Du erbjuds en stimulerande och utvecklande roll där du får arbeta självständigt med stor frihet under ansvar. På Svensk Handel är vi stolta över att ha en arbetsplats full av kompetenta och engagerade kollegor. Vi trivs på jobbet, vilket visar sig i våra medarbetarundersökningar. 

Hos oss är arbetsförhållandena goda och vi tillämpar kollektivavtalsvillkor. Vi har generöst friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring och semesterbostäder i Sverige och utomlands.

Vem är du?

Du har teknisk utbildning som högskoleingenjör eller motsvarande och flera års relevant arbetslivserfarenhet. Du har ett stort intresse för den digitala utvecklingen och trivs att arbeta med ständiga förbättringar.

Du har god kunskap kring sökoptimering och van användare av Episerver och Google Analytics. Vidare har du goda läs och skrivkunskaper i svenska och engelska.

Projektledarerfarenhet är meriterande.

Som person är du självgående, analytisk, målmedveten, utåtriktad och kreativ.

Ansökan

Den aktuella tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning kan komma att tillämpas.

Sök tjänsten nedan senast 25:e mars. Urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Om Svensk Handel:

Svensk Handel är en arbetsgivar- och branschorganisation och en av de största medlemsorganisationerna inom Svenskt Näringsliv med cirka 10 000 medlemsföretag. 

Vi är i en näring som är i snabb förändring, där globaliseringen förändrar allt från kollektivavtal till säkerhetsfrågor. Vårt uppdrag är att stärka handelns konkurrenskraft och skapa bästa möjliga medlemsnytta.

Vårt huvudkontor finns i Svensk Handels Hus på Regeringsgatan 60 i Stockholm. Vi har även regionkontor på sju orter runt om i landet samt ett kontor i Bryssel och är totalt 100 kollegor.

Liknande jobb

Liknande jobb