Lösningsarkitekt inom digitala kundmöten

Rekryterare
Folksam
Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 7 mars 2018
Stängs
den 8 april 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Med suveränt läge i Skanstull finns allt en lösningsarkitekt kan önska såsom stora sociala ytor, fönster i alla väderstreck, sex hissar, flera helkaklade toaletter, allt i en fantastisk 60-tals arkitektur! Du får en vidunderlig utsikt över hav och land och närhet till natursköna strövområden. När du vill ha mer puls ligger restauranger, barer och shopping endast ett stenkast bort. Som grädde på moset finns det fantastiska kommunikationer med tunnelbana, buss, bil och cykelmöjligheter. Du får dessutom betalt för att vistas här!

Skämt å sido, det gäller inte din nästa bostad utan ditt nästa jobb. Vi söker dig som vill jobba med digitala lösningar för det viktigaste vi har, våra kunder!

Det här gör du som lösningsarkitekt på IT Kundnära
Som lösningsarkitekt befinner du dig mitt i händelsernas centrum hos oss! I detta nu skapas nya digitala lösningar som kommer finnas med i företaget under lång tid framöver och du har en central del i att se till att detta händer. Här finns driv och framåtanda, vi är med och påverkar framtiden. Dessutom har vi roligt tillsammans när vi gör det!

I rollen som lösningsarkitekt ansvarar du för realisering av lösningar för att uppfylla inkomna krav och behov på våra leveranser, för att säkerställa att framtagna lösningar ligger i linje med vår målarkitektur och systemstrategi. Du arbetar tätt med andra roller både inom hela IT och även kravställare inom verksamheten för att tillsammans driva förflyttningen och utvecklingen framåt. Möt en av våra lösningsarkitetekter på Folksam, www.folksam.se/it-sarkitekt.

Vi jobbar med kontinuerliga förbättringar av såväl arkitekturen såväl som vårt arbetssätt och du medverkar till att löpande säkerställa att arkitekturarbetet utvecklas. Du kan därför förvänta dig ett varierat och spännande arbete där vi strävar mot att använda ny teknik så att det gagnar våra kunder.

Är du den vi söker? 
Vi söker dig som har ett stort teknikintresse och mångårig erfarenhet av utveckling inom digitala kanaler, digital tjänsteutveckling och/ eller CRM lösningar i en agil miljö och enligt agila metoder. Du har en teknisk bakgrund och tidigare erfarenhet av flera av följande områden Java, JavaScript, React, Angular JS, CSS, HTML5 eller Spring, JPA, Webservices eller Akka, Play, JBoss, Groovy, Gigaspace XAP, Spark, MongoDB och InsightEdge. Erfarenhet av framtagande av målgruppsanpassade digitala tjänster baserat på kundanalys är meriterande. Vi ser även att du har examen från universitet/ högskola, eller motsvarande, och att du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Kommunikation och förankring är en viktig del av arbetet, därför behöver du vara van att ha en dialog samt kan skapa en bra relation med olika roller inom organisationen. Du tänker strategiskt och har ett brett perspektiv på frågor, samt kommunicerar arkitektur på ett tydligt och målgruppsanpassat sätt. Vidare är du flexibel och arbetar pragmatiskt utifrån givna förutsättningar samtidigt som du verkar för förbättringar och är uthållig. Du har ett starkt engagemang som smittar av sig i din omgivning.

Hos oss gör du karriär i ett ansvarstagande företag  
Vi är ett stort kundägt företag med kontor på flera håll i landet. Här finns många spännande yrkesroller och goda chanser till karriär på olika sätt. Vi stöttar medarbetarnas utveckling och har bra anställningsförmåner. För att stimulera samarbete och kreativitet jobbar vi aktivitetsbaserat. Här kan du se filmen om hur det är att jobba på Folksam, www.folksam.se/att-jobba-har.

Så söker du jobbet 
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev via vårt rekryteringssystem, senast 8 april 2018. Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta gruppchef Anna Hård af Segerstad, 08 – 772 6573, anna.hard-af-segerstad@folksam.se.

Fackliga företrädare: FTF Leif Blomqvist 08-772 70 10, Akademikerföreningen Per Hansson 08-772 60 81 och Handels Mikael A Carlsson, 0708-31 51 32. 


Vi är cirka 3 900 medarbetare inom Folksamgruppen som erbjuder försäkringar och pensionssparande som skapar trygghet i livets alla skeden. Nära varannan svensk är försäkrad hos oss och vi är en av Sveriges största kapitalförvaltare. Vi engagerar oss i det våra kunder bryr sig om och vår vision är att de ska känna sig trygga i en hållbar värld. Därför är vi måna om att våra kunder är rätt försäkrade och arbetar långsiktigt med bland annat trafiksäkerhet, miljöarbete och ansvarsfulla investeringar.

Liknande jobb

Liknande jobb