Supportuppdrag på deltid till Spelbolag i Upsala

Rekryterare
TNG IT Digital
Plats
Uppsala län, Uppsala
Lön
Fast lön
Annonserat
den 7 mars 2018
Stängs
den 4 april 2018
Ref:
78F3C496-7F3B-4477-8B67-8F513ADA5737
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Deltid

Vi söker efter dig som vill arbeta deltid med support på ett av landets främsta spelutvecklingsbolag.

Du kommer att få arbeta på en flexibel arbetsplats med ett glatt gäng användare som har hög teknisk kunskapsnivå.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här erbjuds du som IT-tekniker en spännande roll nära utvecklarna där du ser till att de har rätt utrustning och ett nätverk som fungerar. Du får möjlighet till en varierad och flexibel tjänst där du kommer bli väldigt uppskattad. Du blir en del av en IT-avdelning som befinner sig i Stockholm, men som den enda supporttekniken på plats i Uppsala.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Firstline support onsite och via mail/telefon
  • Felsöka, installera samt konfigurera hårdvara på klientnivå.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I rollen som supporttekniker onsite kommer du att självständigt ta hand om användarsupport på plats och de ärenden som kommer löpande. Du kan i samråd med kunden planera vilken dag i veckan du önskar vara på plats, det finns en hög flexibilitet kring hur deltiden på 20% ska läggas upp. Tjänsten ingår i vår bemanningsverksamhet vilket innebär att du kommer bli anställd av TNG men vara uthyrd till vår kund.

VEM ÄR DU?

För att du ska trivas som supporttekniker hos vår kund så bör du vara en tekniskt intresserad person, gärna med ett intresse för spel, samt att du gillar att ge bra support.
Du ska helst ha erfarenhet av:

  • IT-support, gärna onsite
  • Active Directory
  • Kunskap om hårdvara, felsökning

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG IT Digital och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

TNG IT Digital är specialister på bemanning och rekrytering inom digital utveckling och support & drift. Vi är en del av TNG, det bemannings- och rekryteringsföretaget som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

Liknande jobb

Liknande jobb