CGI

Förvaltningsledare, Eskilstuna

Rekryterare
CGI
Plats
Eskilstuna
Annonserat
den 8 mars 2018
Stängs
den 10 april 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Nu behöver vi förstärka vår enhet med ytterligare en förvaltningsledare. Har du en systemvetenskaplig bakgrund eller motsvarande, samt en ambition att fortsätta utvecklas som förvaltningsledare? Då ska du söka till CGI!

Som förvaltningsledare på CGI kommer du att leda arbete med applikations- och systemförvaltning. Typiska ansvarsområden rör vidareutveckling, ändringsledning, hantering av driftsättningar, förstudier, kravhantering m.m. Som förvaltningsledare är du ytterst ansvarig för att objektetförvaltningen fortlöper enligt plan och till given budget och fullgod kvalitet. CGI söker dig som redan arbetat några år med förvaltningsledning.Vi önskar att du:

  • Har dokumenterad erfarenhet av förvaltningsmodeller såsom PM3 eller motsvarande
  • Har 3 - 5 års erfarenhet av rollen som förvaltningsledare
  • Är en god kommunikatör och har lätt för att uttrycka dig i engelska och svenska, både i tal och skrift


Det är också meriterande om du:

  • Har en högskoleexamen inom IT, systemvetenskap eller Civilingenjörsexamen
  • Har viss erfarenhet av programmering/utveckling och agila metoder
  • Har erfarenhet av kravanalys och kravhantering


Vi tror att du som person är en driven problemlösare och tycker att det är viktigt att ha roligt på jobbet tillsammans med ditt team! Vidare tror vi du är positiv och nyfiken, har lätt att kommunicera, kan hantera olika typer av individer och situationer och att du är intresserad av att lära känna nya människor. Du har en förmåga att alltid anpassa dig till din kunds verksamhet, arbetar ständigt för kundens bästa och håller vad du lovar.

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA GÄRNA

Peter Utas
+46 (0)70 544 58 01
peter.utas@cgi.com.


Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

  • Administrative Support

Liknande jobb

Liknande jobb