Chef för Applikationsgruppen till Bonnier Solutions

Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 8 mars 2018
Stängs
den 18 april 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Bonnier Solutions erbjuder nordiska Bonnierföretag kostnadseffektiva och högkvalitativa tjänster inom ekonomi-, löneadministration och HR. Bonnier Solutions målsättning är att skapa nordens ledande och mest attraktiva Shared Service Center för såväl kunder som medarbetare. Idag arbetar cirka 70 personer i företagets ljusa och moderna lokaler på Kungsholmstorg.

Placering: Stockholms län, Stockholm

Bransch: IT, data

Antal tjänster: 1

Som Application Manager (tjänstens interna namn) har du personalansvar för 8 applikationsspecialister och stöttar dem i sin leverans enligt gällande processer, rutiner och SLA. Du kommer vara system- och avtalsägare samt drivande i utvecklingen av att effektivisera lösningar inom ekonomiprocesser och löneprocesser för Bonniers nordiska verksamheter. Vidare stöttar, förvaltar och förädlar du relationer med outsourcingpartners och leverantörer.

För att lyckas tror vi att du har

  • Goda ledarskapserfarenheter
  • Relevant eftergymnasial utbildning inom ekonomi/IT eller annan erfarenhet som bedöms likvärdig
  • Erfarenhet av kvalificerat systemförvaltarskap för ekonomisystem alternativt lönesystem
  • Goda kunskaper i engelska

Erfarenhet av system som Agresso, Palette, HR-plus eller Medvind är meriterande. Vi erbjuder dig en global men samtidigt familjär arbetsplats med goda möjligheter att påverka. Här finns erfarna och engagerade kollegor som tillsammans med bra kompetensprogram hjälper dig att fortsätta utvecklas i din karriär. Bonnier Solutions är ett företag som uppmuntrar till eget engagemang och initiativ.

Som person tror vi att du är engagerad och nyfiken med god förmåga att coacha och leda. Du är utvecklingsorienterade och letar ständigt förbättringar. Med ett analytiskt sinne och vana att arbeta både självständigt och i grupp har du lätt att navigera i en stor koncern med många flöden och förändringar.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Bonnier Solutions med Experis IT. Frågor om tjänsten besvaras av Tomas Ehrngren, rekryteringskonsult på Experis IT, 072-723 01 42, tomas.ehrngren@se.experis.com. Du söker tjänsten genom att registrera ditt CV på www.experis.se

Vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.

Fackliga frågor besvaras av Unionen, Krystyna Hedberg på nummer 0706 20 12 04 eller Akademikerna, Lars-Olov Svensson, på nummer 0765 05 86 62.

 

 

Kontaktinformation

Om jobbet

Tomas Ehrngren

Telefon +4687642648

Tomas.Ehrngren@se.experis.com

Välkommen att kontakta vår tekniska support via e-post:
info@se.experis.com

eller på telefon 020- 725 725

Vi har öppet vardagar 08-17 

Liknande jobb

Liknande jobb