Projektledare inom IT till Zinkgruvan Mining AB

Plats
Örebro län, Askersund
Lön
Fast lön
Annonserat
den 8 mars 2018
Stängs
den 9 april 2018
Ref:
1840543E-AE22-4D9B-A3B0-21A7F94A2D61
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Till Zinkgruvan Mining söker vi en IT-projektledare som ska driva och leda IT-relaterade projekt på företaget.

Har du tidigare erfarenhet av projektledning inom IT? Vill du arbeta i en platt organisation i ett växande, framgångsrikt och lönsamt företag? För rekrytering till Zinkgruvan Mining söker vi nu en projektledare inom IT där du tillsammans med kompetenta och erfarna kollegor får fortsätta att driva och utveckla verksamheten framåt inom området. Zinkgruvan Mining är ett investeringsvilligt företag där du får stora möjligheter att påverka.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Zinkgruvan Mining får du möjlighet att arbeta tillsammans med kompetenta kollegor i en internationell, platt och produktionsnära organisation. Vi är ett expansivt och lönsamt företag i en högteknologisk bransch där det finns goda utvecklingsmöjligheter. 

För våra medarbetares välbefinnande erbjuder vi olika typer av hälso- och fritidsaktiviteter.

 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Driva och administrera projekt enligt Zinkgruvan Mining AB:s projektmodell.
  • Bistå processägare i framtagning av uppdragsspecifikation samt framtagning av projektspecifikation. 
  • Utreda och föreslå olika tekniska lösningar.
  • Forma och leda vinnande projektteam med rätt kompetens.
  • Utföra och dokumentera projektens olika faser i enlighet med gällande dokumentmallar och projektverktyg.
  • Ansvara för tidsplanering, budgetering, kostnadsuppföljning, uppföljningar och planering av resurser. 
  • Delta i och bidra till avdelningen och företagets verksamhetsutvecklings förändrings- och förbättringsarbete
  • Förvaltning av Zinkgruvan Minings IT-projektportfölj

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Vi har en rad spännande projekt framöver bland annat mjukvaramigrering, nytt datacenter och trådlös kommunikation i gruvan.

I rollen rapporterar du till sektionschefen inom IT.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med en relevant utbildning inom området och med tidigare erfarenhet av att driva IT-relaterade projekt. Du är sannolikt en generalist inom området som vill jobba brett med både större och mindre projekt.  Du har goda kunskaper i Officepaketet, Visio och MS Project. 

Som person är du analytisk, kommunikativ och trivs att arbeta i team. Vidare är du pålitlig och vill utvecklas inom ditt kompetensområde. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Zinkgruvan Mining AB är ett helägt dotterbolag till Lundin Mining, som är en expanderande internationell koncern med totalt 4 500 medarbetare. Zinkgruvan Mining är Sveriges sydligaste gruva och ligger 6 mil söder om Örebro. Vår affärsidé är att vara ett av de mest ansvarstagande och resurseffektiva företagen i branschen. Vi bryter och anrikar zink, bly, koppar och silver. Vår primära produkt är zink som bidrar till ett mer hållbart samhälle genom att ingå i galvaniseringsprocessen. 2017 firade vi 160 år av kontinuerlig verksamhet. Kom och jobba med oss!

Liknande jobb

Liknande jobb