Supporttekniker / IT-support till framtida uppdrag

Rekryterare
TNG IT Digital
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 9 mars 2018
Stängs
den 9 april 2018
Ref:
A031B442-176B-49FA-810E-7C1F0E97B994
Anställningsform
Visstid
Sysselsättning
Heltid

Vill du jobba med IT support? Nu söker TNG IT Digital serviceinriktade personer till framtida uppdrag i Stockholm.

TNG IT Digital söker serviceinriktade supportmedarbetare för framtida uppdrag hos våra kunder.
Våra uppdragsgivare är verksamma inom ett flertal olika branscher i Stockholm, därför söker vi personer med varierande erfarenheter och bakgrund inom IT support. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en möjlighet till att utvecklas i din professionella roll samtidigt som du får chansen att få arbeta på spännande företag. Som medarbetare inom IT support får du en bred roll med många kontaktytor. Vi på TNG IT Digital värnar om våra konsulter och du får ta del av många goda förmåner under perioden du arbetar hos vår kund. 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Din primära arbetsuppgift är att ge support till företagets anställda/kunder via telefon och mail, där du tillsammans med kunden kommer fram till det bästa lösningen just för dem. 
Du kan även få andra uppgifter på IT-avdelningen som lämpar sig för Supporttekniker som vill ta mer ansvar.

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Beroende på våra kunders behov kan uppdragens omfattning och längd variera. Många av våra uppdrag tillsätts snabbt och ingår i vår bemanningsverksamhet, det innebär att du blir anställd av TNG IT Digital och arbetar som konsult hos vår kund. Ibland leder uppdragen till rekrytering vilket innebär en anställning hos våra uppdragsgivare. 

VEM ÄR DU?

Vi vill komma i kontakt med dig som drivs av att få ta stort eget ansvar. Du trivs bäst i roller där du får ta ägandeskap, effektivisera och få vara med och påverka. 

Du har erfarenhet av IT-support sedan tidigare med goda IT-kunskaper inom bl.a Active directory, Office 365 och Windows operativsystem. Vi söker dig som trivs med att arbete brett med IT-support, har ett logiskt tänk och brinner för problemlösning. Vi ser gärna att du har ITIL-erfarenhet och certifiering. En annan självklarhet är att du motiveras av att ge bra service.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG IT Digital och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

TNG IT Digital är specialister på bemanning och rekrytering inom digital utveckling och support & drift. Vi är en del av TNG, det bemannings- och rekryteringsföretaget som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.