Jobba med .Net inom Trading på SEB Kungsträdgården

Rekryterare
SEB
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 24 april 2018
Stängs
den 25 maj 2018
Ref:
02C05234-8DD3-46A5-A08D-F903A4555B38
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Trivs du att arbeta med .Net-utveckling tillsammans med engagerade kollegor & en spännande produkt? SEB i Stockholm söker nu dig!

I rollen som .Net-utvecklare hos SEB med placering vid Kungsträdgården kommer du arbeta i en starkt teknikdriven miljö nära slutanvändarna!

Om jobbet

Du kommer framför allt att jobba med att utveckla system i .Net som bidrar till både verksamheten och SEB:s kundsegment inom finansiella institutioner.

Här sitter du tillsammans med användarna vilket bidar till att arbetet blir mycket agilt och du ser en direkt koppling mellan din utveckling och produktens framgång. Du får möjlighet att jobba flexibelt; utan att bli styrd av processer. I teamet jobbar ni crossfunktionellt med regelbundna releaser. Här erbjuds du också möjlighet att påverka teknikval.

Du kommer att tillhöra avdelningen Investor Services. Ditt team som består av sju personer präglas av ett genuint intresse för teknik och finans. Med parprogrammering, hackatons och löpande dragningar av nya produkter och tekniker skapas kontinuerlig kompetensutveckling tillsammans.

Vem är du?

För att lyckas i din roll hos oss behöver du vara en person som har intresse för programmering samt en vilja att kontinuerligt lära dig nytt och utvecklas i din roll. Då du kommer att utveckla båda back- och frontend ser vi att du är en erfaren .NET- utvecklare som är bekväm med HTML/JavaScript och med fördel ramverk som Angular. Du är också väl bekant med agila metoder. Vidare kommunicerar du obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av både funktionell och objektorienterad programmering och känner dig bekväm med att bygga applikationer från grunden. Har du arbetat med open source-produkter såsom ElasticSearch, Kafka och Airflow kommer du ha nytta av detta, likaså databasutveckling i SQL och NoSQL-databaser såsom Redis och MongoDB.

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB

 www.sebgroup.com/career

 

 

Välkommen med din ansökan

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

SEB är en ledande nordisk finansiell koncern. Vi tror starkt på att entreprenöriellt tänkande och innovativa företag behövs för att skapa en bättre värld, och med ett långsiktigt perspektiv stöttar vi våra kunder i både med- och motgång. I Sverige och i de baltiska länderna erbjuder vi ett brett utbud av finansiella tjänster och rådgivning. I Danmark, Finland, Norge och Tyskland är vi inriktade på företagsaffären och investment banking utifrån ett fullservicekoncept till företag och institutioner. Vi finns representerade i ett 20-tal länder runt om i världen med cirka 15 500 anställda.

Liknande jobb

Liknande jobb