CGI

Utvecklare Java, Gävle

Rekryterare
CGI
Plats
Gävle
Annonserat
den 13 mars 2018
Stängs
den 11 juli 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi växer så att det knakar på vårt kontor i Gävle och nu är vi i behov av att förstärka vårt team med drivna och kompetenta Javautvecklare. Om detta låter som dig så får du jättegärna läsa vidare.

Utvecklingen i IT-världen är nu i en spännande och intensiv fas! Digitaliseringens möjligheter driver fram nya affärsmodeller och förändringar i företagens verksamheter. Dessa förändringar sker givetvis inte av sig själva och det är här du kommer in.
Hos oss arbetar du tillsammans med andra kompetenta kollegor i intressanta uppdrag mot kund. För oss är personlig utveckling en prioritet och inom ett ledande internationellt företag som vårt, finns det rum att växa. Du har även goda möjligheter att själv styra din karriär dit du vill och för den ambitiöse blir det svårt att hitta en mer passande företagskultur än vår. Via varierande uppdrag får du även möjligheten att bredda din kompetens och bli ännu skarpare i din roll som utvecklare.

Vi har en öppen och generös företagskultur. Att dela med sig av sin kunskap är en förutsättning för att vi ska kunna leverera på topp. Vi som arbetar här är drivna och motiverade. Att ha balans i livet är en självklarhet.

Delar du vår dröm: ”Att skapa en miljö där vi trivs med att arbeta tillsammans och, som ägare, bidra till att bygga ett företag som vi kan vara stolta över”
Då är det dig vi letar efter!I rollen som Javautvecklare arbetar du med att förstå verksamhetens krav och behov för att kunna omsätta dessa i systemlösningar. Som Javautvecklare kommer du att arbeta i team tillsammans med testare, produktägare, projektledare, kunder och utvecklare i projekt för ny och vidareutveckling av lösningar. Arbetet bedrivs hos kund eller in house med våra helhetsåtaganden.

Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning med inriktning mot datateknik eller motsvarande samt 3-5 års erfarenhet. Utöver det är det meriterande med:

  • Erfarenhet av agila utvecklingsmetoder och utvecklingsprojektets olika faser.
  • Erfarenhet av vanliga designmönster inom objektorienterad programmering.
  • Erfarenhet av relationella databaser och SQL
  • Erfarenhet av Spring eller JEE
  • Erfarenhet av front-end-utveckling inom SPA-ramverk som exempelvis Angular eller React.
  • Erfarenhet av arkitekturmönster som Model-View-Controller (MVC).


Som vi alla vet så förändras teknologilandskapet i en snabb takt och därför värdesätter vi ett genuint intresse för teknologi och en vilja att lära sig nya saker. Givetvis kan ingen allt och kunskapsdelning är en självklarhet inom vårt team! Vi växer och blir mer kompetenta tillsammans.

Personliga egenskaper

Du har en förmåga att snabbt sätta dig in i nya system samt förstår helheten och de behov som finns. Du har även goda självledaregenskaper, god problemlösningsförmåga och administrativ förmåga.

Du uppskattar konsultrollen och variationen i konsultyrket. Du sätter alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen. Du trivs med att arbeta i högt tempo och är driven i Ditt arbete med stor vilja att alltid leverera det som förväntas av dig. Som person delar du med dig av din kunskap, är ödmjuk och lätt att samarbeta med. Du vill växa och utvecklas inom spännande och utmanande projekt.

Vill du bli en del i vårt vinnande lag så tveka inte utan kontakta oss, så berättar vi mer!

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA GÄRNA

Henrik Lindkvist
henrik.lindkvist@cgi.com
026-54 63 29.


Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

  • Java

Liknande jobb

Liknande jobb