Drifttekniker till uppdrag i Landskrona

Rekryterare
TNG IT Digital
Plats
Skåne län, Landskrona
Lön
Fast lön
Annonserat
den 13 mars 2018
Stängs
den 13 april 2018
Ref:
D9E8D0F6-926B-47EF-82B1-6D5DAA8E8D0B
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Nu söker vi dig som är intresserad av att arbeta med support av drift i ett härligt och dedikerat team hos vår kund i Landskrona!

Har du en teknisk bakgrund inom IT drift och vill arbeta i ett mycket kompetent team där ni tillsammans hittar tekniska lösningar? Då kan rollen som Drifttekniker vara rollen för dig! Vi söker nu en konsult till vår kund i Landskrona, där du som Drifttekniker kommer att vara en mycket viktig resurs inom verksamheten. Välkommen in med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som Drifttekniker kommer du att tillhöra ett härligt team där stort fokus ligger på gemenskap och teamanda. Här kommer du vara en del av en prestigelös organisation, där alla medarbetare är lika värdefulla för verksamheten. Om du har drivet och viljan kommer du ha stort utrymme för att styra din individuella utveckling, där mål och strategier kommer att sättas upp för hur du ska nå längre i din karriär. Här är en verksamhet där din personliga utveckling sätts i fokus!

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som drifttekniker kommer du arbeta tillsammans med andra erfarna tekniker och tar enskilt ansvar för att lösa komplexa problem. Dina huvuduppgifter kommer att vara felsökning, installation och underhåll i kunders miljöer. Tekniken är huvudsakligen baserad på Windows Server miljö med VMware virtualisering. Du kommer dagligen ha en dialog med kunder och leverantörer. 

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att arbeta i vår kunds moderna lokaler i Landskrona, där du sitter samlat med ditt team i en öppen landskapsmiljö. Du kommer att rapportera till Customer Manager som även kommer att vara delaktig i din individuella utveckling. Det är en fördel om du har körkort och tillgång till bil. 

Detta är ett konsultuppdrag som förväntas starta så fort som är möjligt och kommer att pågå i sex månader. Därefter finns det goda möjligheter att bli överrekryterad av vår kund och fortsätta din utveckling. 

VEM ÄR DU?

Du som kommer att trivas i rollen som Drifttekniker har en profil enligt följande: 

  • Minst 3 års erfarenhet av arbete som drifttekniker i Microsoftmiljö
  • Erfarenhet av uppsättning och felsökning av Windows Server
  • Vi tror också att du har tyngre kunskap inom minst tre av följande områden: VMware, brandväggar, nätverk, Citrix, SCCM, SAN, Active Directory, SQL, Office 365, Azure, Exchange och/eller Skype.
  • Kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift
  • Det är en fördel om du har jobbat inom migreringsprojekt. 

 

Du som kommer att trivas i rollen är ansvarstagande och driven. Du uppskattar att arbeta i ett högt tempo, där fokus ligger på att prioritera och fatta beslut, samtidigt som kvalitén på jobbet bibehålls. Du trivs med att arbeta i team och att samarbeta med dina kollegor. Då du kommer att kommunicera med kunderna direkt har du en god känsla för service och är duktig på att sätta kunden i första rummet. 

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

TNG IT Digital är specialister på bemanning och rekrytering inom digital utveckling och support & drift. Vi är en del av TNG - det bemannings- och rekryteringsföretag som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Det bidrar till ökad mångfald och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Allt fler företag uppskattar vad vi gör och vi växer lönsamt. Som medarbetare på TNG IT Digital kommer du jobba i en värderingsstyrd och prestigelös organisation där du varje dag bidra till en hållbar arbetsmarknad. Tillsammans driver vi vår affär framåt i en miljö där ditt arbete dagligen uppskattas av engagerade kollegor. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

Liknande jobb

Liknande jobb