CGI

Lead Developer Java, Stockholm

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm
Annonserat
den 16 mars 2018
Stängs
den 1 juni 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

CGI:s kunder behöver kompletta utvecklingsteam som levererar agilt och kontinuerligt. Vi behöver dig som vill ta ett ledande ansvar för utvecklingsarbetet tillsammans med andra teammedlemmar i våra leveranser. Du brinner för utveckling och har gärna fingrarna nere i kod och miljöer, men är erfaren nog att kunna lyfta blicken och bidra till design, arkitektur och planering. Vi levererar tjänster, och lika mycket som du drivs av intresset för teknik och problemlösning, trivs du i samarbetet med kunder, kollegor och andra konsulter.

CGI erbjuder leveransteam med specialister inom systemutveckling som nyutvecklar, förvaltar och vidareutvecklar våra kunders affärskritiska produkter i långsiktiga helhetsåtaganden. Vi arbetar helst med moderna agila metoder och tekniker för effektiva kontinuerliga leveranser (CI/CD/DevOps).

Vi erbjuder dig en fortsatt karriärutveckling inom systemutveckling i ett av Sveriges och världens ledande IT-tjänsteföretag. Du kommer att få arbeta med utmanande uppdrag tillsammans med många arbetskamrater och du får möjligheter till fortlöpande utbildning och certifieringar. Du kommer i huvudsak att arbeta i Stockholmsområdet och med kunder inom offentlig sektor. Du blir en välkommen medlem i CGI:s Government Application Services i Stockholm!

Så här tycker några teammedlemmar:

”Det jag tycker är det bästa med att jobba som systemutvecklare på CGI är möjligheten att jobba med stora uppdrag, vara en del av ett globalt företag och ha möjlighet att styra min utveckling.”

”Det finns många uppdrag och därmed stor chans att hitta uppdrag och roller som man brinner extra mycket för.”Som Lead Developer inom CGI Government Application Services kommer du att arbeta omväxlande med uppdrag som konsult och medlem i större leveransteam. Du tar ansvar för att våra kunder får rätt lösning och kvalitet, i tid. Du deltar i hela processen kravfångst, lösningsdesign, utveckling, kvalitetssäkring och implementering - ofta agilt och iterativt. Med hjälp av våra erfarna configuration managers och arkitekter bidrar du till en effektiv pipeline med moderna verktyg för kontinuerlig leverans (CI/CD/DevOps). Du kommer i huvudsak att arbeta i miljöer baserade på Java- och Open Source-plattformar. Du har minst 5 års aktuell erfarenhet av utveckling av backend-applikationer med Java EE, som exponeras i webb-baserade frontend-applikationer eller som REST-baserade tjänster. Du har erfarenhet av flera olika SQL databashanterare och applikationsservrar som körs på Linux eller Windows.

Du har kunskap om, och gärna erfarenhet av, CI/CD pipelines, Docker Containers och Infrastructure as Code. Du har erfarenhet av agila leveranser och ekosystemet av verktyg för ärendehantering, källkodshantering, byggen mm.

Erfarenhet av andra JVM-språk som Kotlin och Scala, och JavaScript-ramverk som Node.js och Angular.js är ytterligare plus, men framförallt vill du lära dig mer om allt detta!

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA GÄRNA

Mathias Laitila Kälvemark, Director Consulting Services; mathias.laitila.kalvemark@cgi.com 08-5176 7780.

 

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients' digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.

  • Agile / Collaborative Method
  • Continuous Integration
  • DevOps
  • Java
  • OpenSource
  • SQL
  • Swedish

Liknande jobb

Liknande jobb