Öhlins Racing AB is now looking for a Project leader, IT system integration

Rekryterare
Öhlins Racing
Plats
Upplands Väsby (Stad), Stockholm
Annonserat
den 16 mars 2018
Stängs
den 8 april 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du vara delaktig i framtagningen av framtidens fjädringssystem och därmed hjälpa våra kunder åka snabbare, säkrare och komfortablare?

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Vi söker nu en projektledare med erfarenhet av att driva IT-projekt inom medelstora företag med inriktning på att integrera system. Vi har som vision att i största möjliga mån automatisera flödet av information mellan marknad, R&D och produktion och systemen för produktutveckling, tillverkning, ekonomi och försäljning. Du kommer att få leda både större och mindre projekt för anpassning av enskilda system samt integration av dessa och arbetet kommer att ske i samarbete med både interna och externa specialister.

Tjänsten är placerad vid företagets huvudkontor i Upplands Väsby.

Kvalifikationer

Du behöver ha erfarenhet av att arbeta med integration av ERP, PDM, PIM och webtjänster inom tillverkningsindustrin. Vi tror att du har en systemvetenskaplig utbildning på högskolenivå, gärna kompletterad med utbildning inom projektledning.

Erfarenhet av IFS, Teamcenter och kravhantering är meriterande.

Personlig profil

Vi lägger stor vikt vid din person. Då det är en internationell roll med många kontaktytor, såväl internt som externt är det mycket viktigt med god social- och samarbetsförmåga. Det krävs också att du är tydlig i din kommunikation samt har hög integritet. Du är metodisk, ansvarsfull och drivande samt har förmåga att skapa förtroende. Vidare är du initiativtagande och resultatinriktad med förmågan att avsluta arbetsuppgifter.

Kontakt

Har du frågor om tjänsten, kontakta vår CIO Arnold Hovén, tel; 036-31 74 55, eller via mail; arnold.hoven@ohlins.se

Då Öhlins har många män anställda ser vi gärna kvinnliga sökande till denna tjänst

Din ansökan vill vi ha senast 2018-04-08. Urval sker löpande.

Att arbeta på Öhlins
Öhlins verksamhet vilar på vårt verksamhetssystem, ÖVS. ÖVS fokuserar på ständiga förbättringar av våra processer, där säkerhet, kvalitet, leverans och ekonomi är prioriterade områden. Genom ÖVS lyfter vi också fram de beteenden vi tror är viktiga för ett framgångsrikt företag, exempelvis att vara lösningsorienterad och att kommunicera aktivt. Eftersom innovation och nytänkande är avgörande för Öhlins verksamhet, är vi måna om att våra medarbetare ska få möjlighet att kontinuerlig vidareutveckla sig i sina roller. Därför arbetar vi bland annat med individanpassad kompetensutveckling.

Liknande jobb

Liknande jobb