Klientspecialist

Rekryterare
Riksbyggen
Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 16 mars 2018
Stängs
den 15 april 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer med bostadsrätt. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med såväl bostadsrättsföreningar och företag som offentliga fastighetsägare som kunder. Vår verksamhet finns över hela landet och i dag är vi cirka 2 300 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder medarbetarna möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Välkommen!

Vad ska du göra?
Som ”Klientspecialist” hos oss har du det övergripande ansvaret för Riksbyggens klientplattform där PC, MAC, Telefoner, paddor och tillhörande tillbehör. 

I din roll är du med och identifierar verksamhetens behov av IT-stöd, deltar i upphandlingar, dokumenterar, deltar i projekt och följer upp leveransen mot våra leverantörer kopplad till klient. 

I din roll ansvarar du för att kravställa, designa, optimera, beställa, följa upp den tekniska plattformen gentemot vår partner samt säkerställer att plattformen håller god och säker teknisk kvalité och lever upp till användarnas behov. 

Du kommer ingå i Drift och Infrastruktur gruppen som består av 12 tekniker bestående av anställda och konsulter där fokus är kvalitet och moderna lösningar. 

Du kommer rapportera till driftchefen. 

Vem är du?
Vi söker dig som har lägst gymnasieutbildning men gärna högskola/universitetsutbildning i något IT relaterat område.

Du skall kunna föreslå och implementera rätt tekniska lösningar. Du skall ha ett stort intresse för att utvecklas inom området klient och dess kringliggande tekniker. 

Du behöver ha god och bred IT-kompetens inom alla olika former av IT-arbetsplatsrelaterade enheter, allt från laptops till surfplattor, mobiltelefoner etc.

Det ska ha minst 3 års erfarenhet av Windows 10, Office 365, MAC, SCCM och MDM-verktyg. 

Vidare ser vi att du
• Har förmågan att självständigt kunna planera och genomföra aktiviteter
• Trivas med att arbeta i projektform
• Vara drivande och ta tag i de uppgifter som behöver lösas med ett positivt och fokuserat engagemang
• Vara orädd och våga pröva nya utmaningar
• Som person är du drivande, affärsmässig och ansvarstagande.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär/Sök jobb senast den 2018-04-15

Vid frågor kontakta Amir Chizari, 08-698 41 66

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Liknande jobb

Liknande jobb