Junior Windowstekniker sökes till Dicom

Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 21 maj 2018
Stängs
den 18 juni 2018
Ref:
C36E8C90-CA29-432C-90FB-8C22D8695BCB
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

I takt med att Dicom växer så behöver de utöka deras hostingavdelning, är det dig dem söker?

Här kommer du att bli en del av ett skönt gäng på ett företag som värnar om sina anställda. Vi kan stolt berätta att Dicom ligger genomgående i topp vad gäller kundnöjdhet. Det grundar sig i en tanke att supportfunktionen utgör företagets viktigaste funktion/fönstret utåt. Det ställer givetvis höga krav på dig som kandidat och för rätt person kommer det ansvaret bidra till en spännande personlig utveckling. Du erbjuds möjligheten att få vara med och bidra till företagets fortsatta utveckling.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Dicom är ett familjärt bolag som tar hand om sina anställda. Vi har frågat anställda på Dicom varför man ska börja arbeta där och vad som är bäst med företaget. Det som framkommer är en beskrivning om en varm och välkomnande stämning där företaget värnar om sina anställda. Det är lätt att kommunicera i organisationen och "att det finns bra kick-offer och after works hjälper också."

En rolig vardag tillsammans med härliga kollegor Dicom kan även erbjuda:

  • Naturliga karriärvägar
  • Ett familjärt bolag som lever på långsiktiga relationer och nöjda kunder
  • Ny teknik och kompetensutveckling
  • En rolig vardag tillsammans med härliga kollegor

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att jobba i ett tight team som främst arbetar med drift, underhåll och utveckling av Dicoms centrala kundplattform. Du kommer alltså sitta mitt i verksamheten och arbeta med allt ifrån virtualiseringslösningar, nätverksoptimering, konfigurering av brandväggar och switchar. 

Du kommer även få ta tag i större projekt, både internt inom gruppen för att underhålla och utveckla diftsmiljön, samt genomföra kundprojekt tillsammans med övriga avdelningar.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är en direktrekrytering, det innebär att du blir anställd av Dicom.
Teamet består av 4 personer, och du kommer tillhöra Dicom Stockholm där drygt 35 personer arbetar. Dicom är placerade på Norra Stationsgatan (nära Odenplan)

VEM ÄR DU?

Du kanske kommer från en firstline och vill ta ditt nästa kliv i karriären. Du har med fördel arbetat ett till tre år med hosting, eller drift-support. Alternativt så har du en relevant utbildning bakom dig. 

Vi söker dig som trivs med att arbeta brett inom IT, då du kommer få varierande arbetsuppgifter både högt och lågt. Du kan kommunicera obehindrat både på svenska och engelska.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Dicom är din trygga outsourcing partner som gör livet lite enklare genom att ta hand om dina IT lösningar. Vi levererar trygg IT outsourcing med snabb service och support. Vi tar hand om hela din IT miljö, från servrar, nätverk, Internet och backup till kontorets lokala IT-behov i form av t.ex. nätverk och Wifi. Självklart tar vi ansvar för dina arbetsplatser också, både Mac- och PC-lösningar samt iPads/Android. För femte året i rad placerar sig Dicom i topp inom Infrastruktur och drift i Radars oberoende leverantörsundersökning kring kundnöjdhet. 2012 kom vi tvåa, 2013 etta, 2014 tvåa, 2015 tvåa och nu 2016 trea. Inget företag har lyckats nå samma toppresultat fem år i rad. Vi är mycket stolta över detta och ser fram emot fortsatt goda samarbeten med nöjda kunder. Rapporten bygger på analysdata från ca 1100 svenska verksamheter.

Liknande jobb

Liknande jobb