Teknisk projektledare och TAM Sökes till Dicom

Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 18 mars 2018
Stängs
den 18 april 2018
Ref:
89C1A404-D5C7-4008-BADB-614E1971A552
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Dicom får fler kunder och behöver utöka med fler duktiga kollegor, till deras Projektledar -och TAM avdelning.

Här kommer du att bli en del av ett skönt gäng på ett företag som värnar om sina anställda. Vi kan stolt berätta att Dicom ligger genomgående i topp vad gäller kundnöjdhet. Som Projektledare och TAM på Dicom är du ytterst ansvarig för projekt hos befintliga kunder men även för projekt relaterat till driftövertaganden av nya kunder. Som Projektledare och TAM behöver du ha förmågan att snabbt skapa en förståelse för kundens IT-miljö och kundens unika önskemål.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du erbjuds en tvådelad roll, som teknisk projektledare och technical account manager.
Som Projektledare på Dicom är du ytterst ansvarig för projekt hos befintliga kunder men även för projekt relaterat till driftövertaganden av nya kunder. Som Technical Account Manager (TAM) är du den konsult som vet mest om befintliga kundens tekniska miljö men även deras kommande behov. TAM arbetar nära kund och kundansvarig och är med på avstämningsmöten, hjälper kunderna med IT-beslut, ser till att projekt och beställningar hos kunden genomförs och projektleder hos kunden beroende på projektets storlek.


Dicom erbjuder även:

  • Ett familjärt bolag som lever på långsiktiga relationer och nöjda kunder
  • Ny teknik och kompetensutveckling
  • En rolig vardag tillsammans med härliga kollegor

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Projektledare behöver du ha förmågan att snabbt skapa en förståelse för kundens IT-miljö och kundens unika önskemål. Samtidigt behöver du ha förmågan att planera din och andras tid samt att följa upp att dina projektmedlemmars leveranser sker i rätt tid för att hålla tid- och ekonomisk plan. Samtidigt som du i din roll som technical account manager kommer att följa med dina kunder framåt i deras IT-resa.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är en direktrekrytering, det innebär att du blir anställd av Dicom.
konsultteamet består av 15 personer, var av 4 idag arbetar som projektledare och TAM, Rollen innebär även att ta del av och driva utvecklingen av projektmodell och flöde mellan sälj och leverans tillsammans med supportchef och säljchef.  Du kommer tillhöra Dicom Stockholm där drygt 35 personer arbetar. Dicom är placerade på Norra stationsgatan (nära Odenplan)

 

VEM ÄR DU?

Du har en övergripande förståelse för design av IT-miljöer, till exempel infrastruktur, kommunikation, applikationer och processer. Tidigare har du lett och haft ansvar för IT-projekt.


Det är även meriterande om du har arbetat med drift och problemlösning tidigare.
Har du en förmåga att få kunder och kollegor som inte förstår IT att förstå dina lösningar är det en ovärderlig merit i den här rollen. I kombination med att du är strukturerad och prestigelös och att du kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Dicom är din trygga outsourcing partner som gör livet lite enklare genom att ta hand om dina IT lösningar. Vi levererar trygg IT outsourcing med snabb service och support. Vi tar hand om hela din IT miljö, från servrar, nätverk, Internet och backup till kontorets lokala IT-behov i form av t.ex. nätverk och Wifi. Självklart tar vi ansvar för dina arbetsplatser också, både Mac- och PC-lösningar samt iPads/Android. För femte året i rad placerar sig Dicom i topp inom Infrastruktur och drift i Radars oberoende leverantörsundersökning kring kundnöjdhet. 2012 kom vi tvåa, 2013 etta, 2014 tvåa, 2015 tvåa och nu 2016 trea. Inget företag har lyckats nå samma toppresultat fem år i rad. Vi är mycket stolta över detta och ser fram emot fortsatt goda samarbeten med nöjda kunder. Rapporten bygger på analysdata från ca 1100 svenska verksamheter.

Liknande jobb

Liknande jobb