IT-support inom Office 365 till Atea Stockholm

Rekryterare
TNG IT Digital
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 19 mars 2018
Stängs
den 19 april 2018
Ref:
179385F2-41CC-4760-9801-B289E3B9B34C
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Trivs du med att bygga nätverk och gillar att ha mycket kundkontakt? Sök då uppdraget hos Atea!

I rollen som IT-support på Atea kommer du att ha mycket kundkontakt, du kommer att få möjlighet att successivt bygga upp ett eget nätverk och självständigt driva projekt med kunderna framåt. Din roll kommer främst vara att stödja kunder i frågor om tjänsterna Office365 och EMS.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

En vägledande och koordinerande roll där du arbetar nära en av Ateas största partners.
Rollen har administrativa inslag och likt ovan beskrivning har du nära kontakt med kunderna. Det finns naturliga karriärvägar och ett mindset som heter "laget före jaget". På Atea verkar du i en organisation som tar personligt ansvar och drivs av att hela tiden förbättra sig själva.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Här kommer du ingå i ett team på 5-6 personer som alla fokuserar på Office365 och EMS.

Arbetet innebär:

  • Att självständigt att driva dina kunder framåt
  • Tillsammans med kund ta fram plan för att bli produktiv med Office365 och EMS
  • Arbeta över telefon och mail
  • Hålla presentationer för kunden över Skype for Business.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta uppdrag är ett långsiktigt konsultuppdrag där du kommer att sitta på Ateas huvudkontor i Kista, där det finns goda möjligheter för en överrekrytering. Som Koordinator på Atea erbjuds du möjligheten att arbeta nära kunden och driva intressanta projekt framåt.

VEM ÄR DU?

Trivs du att bygga nätverk och gillar att ha mycket kundkontakt? Har du dessutom en administrativ ådra? Då kommer du att trivas här!

På Atea kommer du att få en gedigen utbildning inom Office365 och EMS. Detta så att du känner dig trygg i din kompetens innan du självständigt driver dina ärenden. Som person ser vi att du är målinriktad och gillar att ta ägandeskap. Vi ser att du tilltalas av att driva projekt framåt.

Du behöver inte nödvändigtvis ha en IT-bakgrund, men det är desto mer viktigt att du är självgående och mån om att självständigt driva din utveckling framåt. Du har ett stort intresse för molntjänster och lockas av att jobba i en kundnära roll med många kontaktytor.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG IT Digital och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

TNG IT Digital är specialister på bemanning och rekrytering inom digital utveckling och support & drift. Vi är en del av TNG, det bemannings- och rekryteringsföretaget som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

Liknande jobb

Liknande jobb