1st-line supporttekniker till IT-bolag i Stockholm

Rekryterare
TNG IT Digital
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 19 mars 2018
Stängs
den 19 april 2018
Ref:
77C8D82E-14E9-4E90-A7E1-F5531E859C6A
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Just nu söker vi dig som brinner för service, support och att lösa IT-problem i en miljö nära användarna.

Idag finns din möjlighet som supporttekniker inom 1st line nära användarna. Här blir du anställd direkt hos kunden som är ett välkänt IT-företag i centrala Stockholm.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du får möjlighet att jobba som supporttekniker på ett stort välkänt IT-företag där du får växa. Du kommer att vara en del av ett roligt, tight team som är motiverande och tar hand om sin personal. Du kommer få möjlighet att jobba med varierade ärenden i en roll där du kan utvecklas inom support och drift. Du kommer att vara en del av ett tight team och bemanna dess servicedesk. Du kommer att arbeta i en servicedeskmiljö.

Det här är en rekrytering där du blir anställd direkt hos kunden som är en stort IT-företag.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Supportera företagskunder och användare genom mail och telefon inom IT-ärenden
  • Tekniska miljön är inom MS Windows, du jobbar också med MS Office, MS Outlook.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du jobbar i fina lokaler i Stockholm norrort. Närmaste teamet som består av 4 personer där alla jobbar med samma arbetsuppgifter som du. Dina arbetstider kommer att variera och du jobbar antingen 08.00-17.00 eller 07.00-16.00. Du kommer att trivas här om du gillar att lösa problem både snabbt och enkelt samtidigt som du har en nära dialog med användarna.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som tidigare har jobbat i en servicedesk som supporttekniker och du behärskar svenska i tal och skrift. För att trivas i den här rollen har du ett naturligt teknisk intresse.

Du har:

  • erfarenhet att arbeta i en servicedesk inom IT-support
  • vana till att jobba i ärendehanteringssystem
  • ett naturligt intresse för service och support
  • vilja att lära dig nya saker

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

TNG IT Digital är specialister på bemanning och rekrytering inom digital utveckling och support & drift. Vi är en del av TNG, det bemannings- och rekryteringsföretaget som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

Liknande jobb

Liknande jobb