Innovativ .NET utvecklare till SEB i Stockholm

Rekryterare
SEB
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 19 april 2018
Stängs
den 21 maj 2018
Ref:
C6999EEB-6A65-4D98-82A3-E2DAF1841C7C
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Är du .NET utvecklare som inspireras av att få jobba med kollegor som gillar finans och programmering lika mycket som du?

Tillsammans med ditt team som sitter i SEB:s helt nybyggda lokaler i Solna, Stockholm kommer du med på en resa som erbjuder flera spännande utvecklingsprojekt! Här utvecklar vi inte bara i hela stacken, vi utvecklar varandra också!

Om jobbet

Du kommer framför allt att jobba med utveckling och förvaltning i .NET av flera av SEB:s system inom värdepapper och portföljhantering för bankens privatkunder. Tillsammans med ditt team jobbar ni med utveckling och vidareutveckling i nära samarbete med verksamheten. Ni utforskar synergier och strävar efter att vara proaktiva i förbättringar. Här väntar en utvecklande resa där den tekniska miljön uppdateras helt eller delvis inom flera områden. Du blir en del av ett tvärfunktionellt och affärsnära team med kompetens inom utveckling, scrum, design, arkitektur och verksamhet.


Du kommer att tillhöra avdelningen Wealth & Securities som är en del av SEBs IT-organisation. Ditt team består av 10 personer där alla har olika erfarenheter och spetskompetens. Stämningen präglas av öppenhet där vi delar med oss av kunskaper och erfarenheter till varandra.

Vem är du?

För att lyckas i din roll hos oss behöver du vara en person som trivs med att löpande utvecklas och dela med dig av din kunskap. I rollen kommer du ha tät kontakt med kollegor från verksamheten så vi värdesätter din kommunikativa sida. Du bör ha erfarenhet som .NET utvecklare med agilt arbetssätt, gärna i en tekniskt komplex miljö med nära relation till verksamheten. Du har jobbat i Visual studio med C#, NET-ramverk, SQL- Server och T-SQL i kombination med något av Angular, WCF eller Entity framework. Jobbar du helst i frontend eller backend? Här finns utrymme för båda önskemålen!

Vi ser gärna att du har ett intresse för bank och finans då du kommer jobba nära verksamheten.

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB

 www.sebgroup.com/career

 

 

Välkommen med din ansökan

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

SEB är en ledande nordisk finansiell koncern. Vi tror starkt på att entreprenöriellt tänkande och innovativa företag behövs för att skapa en bättre värld, och med ett långsiktigt perspektiv stöttar vi våra kunder i både med- och motgång. I Sverige och i de baltiska länderna erbjuder vi ett brett utbud av finansiella tjänster och rådgivning. I Danmark, Finland, Norge och Tyskland är vi inriktade på företagsaffären och investment banking utifrån ett fullservicekoncept till företag och institutioner. Vi finns representerade i ett 20-tal länder runt om i världen med cirka 15 500 anställda.

Liknande jobb

Liknande jobb