CGI

Junior Financial Analyst (Junior Business Controller), Stockholm

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm
Annonserat
den 20 mars 2018
Stängs
den 9 maj 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi på CGI söker just nu drivna, nyutexaminerade studenter till rollen som Junior Financial Analyst.

Tillsammans med vårt finansteam får arbeta med kompetenta kollegor i spännande projekt och vi garanterar dig inspirerande möten. Här är det högt tempo och vi lovar att du kommer utvecklas! Hos oss finns det flera sätt att bli framgångsrik.

Med våra program för karriär- och kompetensutveckling sätter du tillsammans med din chef individuella mål och du har alltid en tydlig plan för ditt nästa steg. Vi har en öppen och generös företagskultur. Att dela med sig av sin kunskap är en förutsättning för att vi ska kunna leverera på topp. Vi som arbetar här är både drivna och motiverade.

Som Financial Analyst ingår du i vårt finansteam, du förväntas arbeta självständigt med egna ansvarsuppgifter men också stödja våra ledare genom att sammanställa, analysera och följa upp finansiell information. Detta innebär att arbeta proaktivt med analyser samt att driva forecast- och budgetprocesser. I rollen ingår att kontinuerligt förbättra arbetsmetoder och processer både individuellt och i teamet. Vi söker dig som är redo att anta utmaningen att utvecklas tillsammans med oss!

För att söka rollen som Junior Financial Analyst bör du studera ditt sista år på ett masterprogram inom ekonomi eller industriell ekonomi, gärna med inriktning mot redovisning, finansiering, finansiell styrning eller management.

Som person är du analytisk, utåtriktad, förutseende och initiativrik. Du bör vara intresserad av att arbeta med rapporterings- och analysarbete samt vara drivande i förändring. Du kommunicerar väl, både på svenska och engelska, har hög social förmåga samt trivs med många kontaktytor. Vidare är du bekväm med både Excel och Powerpoint.

Det är meriterande om du har haft projektledande roller tidigare då tjänsten ger utrymme för dig att driva egna utvecklingsprojekt.

Start 2018-Aug/Sep enligt överenskommelse vid avslutade studier.

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA

Jarl Elfving, Finance Manager
+46 (0)70 275 39 78
Jarl.Elfving@cgi.com.

Utveckla din karriär hos oss.


Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb