Junior Utvecklare inom Java och Scala till CICS

Rekryterare
CICS
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 25 april 2018
Stängs
den 25 maj 2018
Ref:
954378EB-EE8C-4527-90DA-6BB3D8A58A82
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Är du en junior utvecklare som drivs av att jobba med teknik som Scala, Java och Apache Spark? Sök då till CICS i Stockholm!

Som junior utvecklare på CICS kommer du att få en bred och ansvarsfull roll där du får vara involverad i allt från design, arkitektur, leverans och uppföljning. Här kommer du att få börja din karriär i ett tight team på ett mindre, affärsdrivet företag med startup känsla.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här kommer du att få jobba med stora datavolymer och transaktionsintensiva webbapplikationer. Du kommer bland annat att få:

  • Jobba med produkter som ligger i framkant och som är extremt uppskattade av kunderna
  • Vara delaktig i projekt från början till slut
  • Bli en del av ett tight team som jobbar Agilt enligt Kanban
  • Jobba på ett snabbfotat företag med startup känsla men med samma trygghet och förmåner som stora bolag kan erbjuda

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som utvecklare på CICS kommer du att arbeta kundnära med att utveckla smarta och användarvänliga applikationer. Här kommer du att få vara delaktig i projekt från början till slut vilket omfattar:

  • Design
  • Arkitektur
  • Systemering
  • Underhåll

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att arbeta med både front- och backend-utveckling men också få möjlighet att specialisera dig inom de områden som intresserar dig. Mjukvaran som CICS levererar är en helhetslösning för datainsamling, lagring och presentation. Utvecklingen sker bland annat i Javascript, Scala, Java, PHP och SQL. Ramverk som används är Polymer och Apache Spark.

CICS sitter i Gamla Stan med utsikt över Skeppsholmen.

VEM ÄR DU?

Här kommer du att trivas om du gillar att jobba kundnära i ett tight team där man tillsammans tar fram den bästa lösningen. Du är civilingenjör eller har motsvarande utbildning inom data- eller systemvetenskap, elektroteknik, teknisk fysik, eller dylikt. Du har antingen något års erfarenhet av att arbeta med systemutveckling, eller är nyutexaminerad från högskolan. 

CICS är ett mindre företag som lägger stort ansvar på individen varför vi ser att du är en vetgirig person som är självgående och mån om att själv driva din utveckling genom att hålla dig tekniskt uppdaterad.

Eftersom flera av CICS kunder är engelskspråkiga är det ett krav att du kommunicerar flytande på engelska i tal och skrift. Svenska är meriterande.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Om CICS CICS grundades 2012 av fyra erfarna yrkesverksamma personer med drygt 50 års erfarenhet från mobiloperatörer samt från ledande mjukvarubolag verksamma inom telekom. Ambitionen sedan starten har varit att skapa de coolaste applikationerna; de applikationer som grundarna drömt om att förverkliga i tidigare roller. Genom strategiska samarbeten med flera mobiloperatörer har CICS fått möjligheten att göra just detta. Resultatet är produkter som är anpassade till operatörernas processer och funktioner, vilket ger markant inverkan på kundnöjdhet och effektivitet.

Liknande jobb

Liknande jobb