CGI

Tekniker e-tjänsteplattform, Örebro

Rekryterare
CGI
Plats
Örebro
Annonserat
den 22 mars 2018
Stängs
den 17 juli 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

CGI söker nu en tekniker till e-tjänsteleveransen. Vi levererar i dagsläget vår plattform så att medborgare t.ex. kan framföra klagomål på vården, söka bygglov, ansöka om bidrag för sin inköpta elcykel med mera. Vill du vara med och bidra till digitaliseringen av våra kommuner och myndigheter så skall du söka dig till oss.

Vi jobbar i team och du kommer bli en del av vårt leveransteam. Du får arbeta tillsammans med mycket kompetenta kollegor i spännande uppdrag och vi vågar lova inspirerande möten och utveckling.

Med våra program för karriär- och kompetensutveckling sätter du tillsammans med din ledare individuella mål och har alltid en tydlig plan för ditt nästa steg.

Vi har en öppen och generös företagskultur. Att dela med sig av sin kunskap är en förutsättning för att vi ska kunna leverera på topp. Vi som arbetar här är drivna och motiverade. Att ha balans i livet är en självklarhet.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi ser att du som tekniker är lösningsorienterad och noggrann. Du kommer att jobba med incident och problemhantering där din kompetens inom konfiguration och drift av linuxoperativsystem kommer till stor nytta. Du kommer också att jobba med XML data och transformation av detta för att skapa integrationer till våra kunders verksamhetssystem. När nya kunder ansluter sig eller befintliga beställer olika typer av ändringar kommer du vara en av dem som utför konfigurationer och inställningar i e-tjänsteplattformens backendsystem.

Meriterande är om du har viss kompetens även kring enklare frontendutveckling då möjligheten att även få hjälpa våra kunder att utforma nya e-tjänster med en e-formulärsbyggare finns.

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA GÄRNA

Stefan Pettersson,
Stefan.pettersson@cgi.com,
019-5062539.


Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

  • English
  • Incident Management
  • Problem Management
  • Swedish
  • XML

Liknande jobb

Liknande jobb