Cervera söker en IT-förvaltningsledare!

Rekryterare
Cervera
Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 22 mars 2018
Stängs
den 22 april 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Cervera är en ledande butikskedja inom matlagning, servering och dekorationer för hemmet med 75 butiker i Sverige. På Cervera är vi specialister med fingertoppskänsla för sortiment och kund­bemötande. Vi finns för kunder som värdesätter kvalitet och design och vi är också det självklara förstahandsvalet när det gäller produkter för umgänge i hemmet. Vi ska vara en vän och rådgivare till dem som vill bjuda in och bjuda till. Vi finns till för kunder som vill laga och njuta av måltider med stil och klass. Kunder som vill bjuda mer. Därför finns vi. Därför går vi till jobbet.

Cervera har flera spännande IT-förändringar i sikte och behöver därför förstärka IT-avdelningen. Vill du vara delaktig i arbetet att befästa Cervera som branschens ledande aktör? Sök då jobbet som IT-förvaltningsledare.

Rollen innefattar att arbeta med förvaltning och utveckling av befintliga system, integrationer och driftsmiljö, men även införande och förvaltningsetablering av nya system.

Som It-förvaltningsledare har du systemägaransvar över ett antal befintliga system för e-handel, butiksförsäljning, affärssystem, infrastruktur osv, där du i nära samarbete med affärsverksamheten i form av systemexpert och leverantörer, hanterar förvaltningen och utvecklingen. Du ansvarar för hela processen från idé eller behov och kravinsamling mot verksamhet, till implementering, test och uppföljning av resultat. Även löpande uppföljning av vår outsourcade first-line-support ingår i arbetsuppgifterna.

Rapportering sker till IT-chef.

Vi söker dig som har:

  • Akademisk examen inom teknik/IT
  • Erfarenhet av systemutveckling- och systemimplementationer där E-commerce, ERP, POS, CRM är meriterande
  • Erfarenhet av förvaltningsuppdrag eller rollen som projektledare, systemoptimering och systemarkitektur inom IT
  • Vi ser gärna att du har erfarenhet av Retail

Som person är du:

  • Motiverad av utveckling, förbättring och ökad effektivitet
  • Resultat- och lösningsorienterad
  • Självgående och driven
  • Strukturerad och noggrann

Övrigt:

Tjänsten är en tillsvidareanställning med omgående tillträde. Intresserad? Registrera din ansökan senast den 22 april 2018. Intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning av tjänsten kan ske före sista ansökningsdag. Frågor besvaras av IT-chef, Karolina Collins, på email: karolina.collins@cervera.se eller på telefon: 08-630 94 60.

Liknande jobb

Liknande jobb