Nätverksspecialist till spännande bolag i Malmö

Rekryterare
TNG IT Digital
Plats
Skåne län, Malmö
Lön
Fast lön
Annonserat
den 23 mars 2018
Stängs
den 23 april 2018
Ref:
05BA1AB8-39BC-4B65-8652-0C6B0BCB2EDA
Anställningsform
Visstid
Sysselsättning
Heltid

Nu söker vi dig som vill bli vår nya specialistkonsult inom nätverk! Här erbjuds du ett spännande uppdrag hos vår kund i Malmö!

Brinner du för att arbeta med routing, switching och firewalls? Älskar du att använda din tekniska kompetens för att hjälpa dina kunder till en bättre IT-miljö? Vi har uppdraget för dig! Som Nätverksspecialist kommer du arbeta ute som konsult hos vår kund och arbeta i ett härligt Operations Team, där ni tillsammans arbetar med spännande kundprojekt. Varmt välkommen in med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här har du chansen att arbeta som konsult på ett marknadsledande företag inom IT, och arbeta med många spännande kundprojekt inom ditt specialistområde. Du kommer att arbeta på ett starkt värdebaserat företag som brinner för innovation och förändring, där din kompetens och utveckling står i fokus. 

För oss på TNG är det också oerhört viktigt att du som konsult trivs och känner dig trygg i din anställning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Självklart har du en dedikerad Konsultchef vid din sida som ser till att du trivs och utvecklas inom ditt uppdrag!

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Nätverksspecialist erbjuds du ett uppdrag där du kommer ansvara för driften av ett stort antal IT-miljöer, med fokus på nätverk. Du kommer primärt att arbetar med routing, switching och firewalls inom ramarna för incident- och problem management samt change management i din kunds centrala hosting och i kunds infrastruktur.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som konsult från TNG kommer du att ingå i vår kunds Operations Team, och arbeta i deras moderna lokaler i Malmö. Som Nätverksspecialist kommer du att arbeta i skift, där vissa skift är förlagda nattetid. 

Detta är ett bemanningsuppdrag som förväntas pågå under 6 månader, för att sedan övergå till en tillsvidareanställning hos vår kund, om båda parter är nöjda med samarbetet. 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har några års erfarenhet av arbete som nätverkstekniker, samt har erfarenhet av Juniper eller Fortinets produktfamiljer. Om du är certifierad inom t.ex. JNCIS eller motsvarande, är det ett stort plus! 


Det är även meriterande om du har: 

 

  • Erfarenhet av felsökning i stora och komplexa nätverksmiljöer
  • Erfarenhet att arbeta i ett ärendehanteringssystem
  • Certifiering eller erfarenhet inom ITIL styrda processer

 

Som person har du ett nyfiket och öppet förhållningssätt och strävar efter att utveckla din kunskap. Du har ett ansvarsfullt och noggrant förhållningssätt och är en fena på att strukturera din tid. Du tycker att det är roligt att utmanas och motiveras av att lösa kluriga problem. För att lyckas i rollen talar du och skriver svenska obehindrat.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG IT Digital och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

TNG IT Digital är specialister på bemanning och rekrytering inom digital utveckling och support & drift. Vi är en del av TNG, det bemannings- och rekryteringsföretaget som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.