CGI

Systemutvecklare C# .Net eller Oracle PL/SQL, Göteborg

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg
Annonserat
den 26 mars 2018
Stängs
den 10 september 2018
Kategori
Krav
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Visionen hos oss på CGI är att vara en ledande leverantör av IT- och affärsprocesser i världsklass som hjälper våra kunder att lyckas. Detta gör vi genom enastående kvalitet, kompetens och objektivitet. Samtidigt som vi är globala har vi lokal närvaro vilket gör oss unika!

Nu söker vi vassa och drivna systemutvecklare inom C# .Net och/eller Oracle PL/SQL. Är du redo för nya utmaningar?!

Vi söker dig som brinner för hantverket och som vill vara med på vår resa för att utveckla våra kunder genom bra IT-lösningar.Som utvecklare hos oss kommer du att få arbeta i ett team där vi tillsammans förvaltar och utvecklar våra kunders IT-lösningar. Vi arbetar främst med kunder inom tillverkande industri och retail.

Vi erbjuder dig möjligheten att delta i spännande och utmanande uppdrag inom en rad olika områden och branscher. Vi deltar i och driver projekt både på plats hos våra kunder och från vårt kontor i Göteborg. Våra levereranser sker såväl enskilt som tillsammans med våra nationella och internationella kollegor.

Självklart kommer du att vara en del av vår lokala utvecklar-community. Vi arrangerar kontinuerligt roliga aktiviteter tillsammans där vi lär oss nya saker, nätverkar och har riktigt kul på vägen.För att lyckas i din roll som utvecklare hos oss på CGI har du ett stort intresse för att lära dig kundens verksamhet för att långsiktigt kunna hjälpa dem att utvecklas. Du vill arbeta med C#.Net och/eller Oracle PL/SQL med tillhörande ramverk och verktyg. De databaser vi använder är SQLserver eller Oracle.

Utöver goda teknikkunskaper ska du känna starkt för arbetet som konsult och du uppskattar den variation som konsultyrket innebär vad gäller nya kunder, uppdrag och resor. Självklart sätter du alltid kunden i fokus och försöker aktivt att hitta den bästa lösningen. Som person delar du med dig av din kunskap, du är ödmjuk och lätt att samarbeta med. Du respekterar och värdesätter dina kollegor, har förmåga att själv hitta lösningar på problem.

Urvalet sker löpande så ansök redan i dag!

Är du intresserad av att veta mer, kontakta gärna:

Sven Ehrendahl
sven.ehrendahl@cgi.com
telefon 0733-98 22 57

utvecklare, system, konsult, SQL, .Net, C#, IT, PL, Oracle, developer, systemdeveloperUtveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.
  • .NET