.Net C# Utvecklare inom Digitala kanaler till SEB

Rekryterare
SEB
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 26 mars 2018
Stängs
den 26 april 2018
Ref:
CBBCDF61-5A10-445A-95CF-1BF4680C6C47
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Motiveras du av en föränderlig miljö där dina lösningar syns? Hos SEB i Stockholm kan du inom .Net / C# möta spännande utmaningar!

Som utvecklare på SEB i Stockholm utvecklar du fullstack mot en tydlig målbild med modern webbutveckling med C#, JavaScript och Angular.

Om jobbet

Du kommer framför allt att jobba med utveckling inom C# .Net och förvaltning i SEBs Digitala Kanaler, där alla tjänster möter slutkunder. Du jobbar inom området Spara med produkter såsom värdepapper och förvaltning samt rådgivning för privatkunder och företag. Här finns möjlighet att ta lead inom vissa områden med fokus på arkitekturella delar och frontendutveckling. Inom våra digitala kanaler sker en stor teknisk förflyttning mot en målarkitektur med microtjänster och modern teknologi. Utvecklingen sker agilt i scrumteam om ca 8 personer och vi uppmuntrar till att delta i våra olika Communitys för att dela och sprida kunskap i organisationen.

Närmaste avdelningen består av ca 23 personer i 3 team fördelade på roller som produktägare, scrummaster, krav, test samt frontend- och backendutvecklare. Du blir en del av ett distribuerat utvecklingsteam med kollegor i Malaysia och Stockholm i Solna, Arenastaden. Teamet kännetecknas av en hjälpsam och ansvarsfull atmosfär, här jobbar vi mot gemensamma mål.

Vem är du?

För att lyckas i din roll hos oss behöver du vara en person som gillar att bidra och delta i teamet och områdets fortsatta utveckling. Här finns en kultur av att dela med sig både i informella och formella kanaler - så vi uppskattar om du trivs i dessa sammanhang. Tekniskt ser vi att du har erfarenhet från modern webbutveckling som C# .Net. och microtjänster. Då teamet idag är tungt inom backend föredrar vi att du är stark på frontend inom Javascript, HTML, CSS och Angular. Du behärskar engelska flytande i tal och skrift.

Vi ser gärna att du har finansiell erfarenhet såväl som devopskompetens. Här finns också en möjlighet att ta ett större ansvar i teamet för det arkitekturella, vilket gör det meriterande om du förstår koddesign och är trygg med övergripande arkitekturella koncept.

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB

 www.sebgroup.com/career

 

 

Välkommen med din ansökan

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

SEB är en ledande nordisk finansiell koncern. Vi tror starkt på att entreprenöriellt tänkande och innovativa företag behövs för att skapa en bättre värld, och med ett långsiktigt perspektiv stöttar vi våra kunder i både med- och motgång. I Sverige och i de baltiska länderna erbjuder vi ett brett utbud av finansiella tjänster och rådgivning. I Danmark, Finland, Norge och Tyskland är vi inriktade på företagsaffären och investment banking utifrån ett fullservicekoncept till företag och institutioner. Vi finns representerade i ett 20-tal länder runt om i världen med cirka 15 500 anställda.

Liknande jobb

Liknande jobb