Utvecklare till internetbanken C# .Net till SEB

Rekryterare
SEB
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 26 mars 2018
Stängs
den 26 april 2018
Ref:
72C0DAFE-0130-41DB-8400-7127EAB542B6
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Gillar du att bidra till förändring & vill jobba med digitala lösningar & modern utveckling av tjänster med .Net C# i Stockholm?

Nu söker vi dig som har en bakgrund inom .Net och C# samt erfarenhet av modern webbutveckling till SEB i Stockholm för att möta förväntningar om kundmöten i världsklass.

Om jobbet

Du kommer framför allt att jobba med utveckling av SEBs digitala kanaler med en teknisk plattform inom .Net och C#. Du blir en del av ett affärsnära tekniskt och tvärfunktionellt team med agil utveckling med nya tekniker, webbAPIer och microtjänstarkitektur. Du får möjlighet att bidra till SEB spännande resa där digital transformationen står i fokus. Teamet utvecklar fullstack och vi ser gärna att du föredrar backend. Tillsammans och affärsnära görs prioriteringarna för sprintarna där ni gemensamt ansvarar för leverans. Rollen innebär också support mot verksamheten vid incidenter. 

Du blir en del av ett agilt och dynamiskt team om 10 personer. I teamet finns kompetens inom produktägare, scrummaster, krav, test samt utvecklare. Här finns ett genuint engagemang och en vilja att samarbeta för att skapa de bästa kunduppleveleserna. Vi sitter i helt nya lokaler på kontoret i Arenastaden, Solna.

Vem är du?

För att lyckas i din roll hos oss behöver du vara en skicklig utvecklare som är intresserad av både tekniken, teamet och helheten. Då du kommer jobba brett inom internetbanken i ett nyanserat team är vi nyfikna på att höra vad just du kan bidra med. Här värdesätts din breda kompetens och vi tror att du behöver uppskatta både helhet och tekniskt djup för att trivas här. Du behöver ha erfarenhet av webbutveckling med .Net C# och MS SQL.

Vi ser gärna att du erfarenhet att jobba i en tekniskt komplex miljö där förflyttningar mot microtjänster sker. Då området är under stor förändring ser vi att du gärna har erfarenhet av fler tekniker som Node, Angular eller React. Du behöver kunna både svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB

 www.sebgroup.com/career

 

 

Välkommen med din ansökan

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

SEB är en ledande nordisk finansiell koncern. Vi tror starkt på att entreprenöriellt tänkande och innovativa företag behövs för att skapa en bättre värld, och med ett långsiktigt perspektiv stöttar vi våra kunder i både med- och motgång. I Sverige och i de baltiska länderna erbjuder vi ett brett utbud av finansiella tjänster och rådgivning. I Danmark, Finland, Norge och Tyskland är vi inriktade på företagsaffären och investment banking utifrån ett fullservicekoncept till företag och institutioner. Vi finns representerade i ett 20-tal länder runt om i världen med cirka 15 500 anställda.

Liknande jobb

Liknande jobb