Sharepoint tekniker till IT-bolag i Örebro

Rekryterare
TNG Group AB
Plats
Örebro län, Örebro
Lön
Fast lön
Annonserat
den 26 mars 2018
Stängs
den 26 april 2018
Ref:
4FDC34A6-B227-44D8-BDBE-87EC972638E9
Anställningsform
Visstid
Sysselsättning
Heltid

Nu söker vi dig som har flera års praktisk erfarenhet av Sharepoint och Sharepoint Online

Just nu söker vi för kunds räkning en konsult som ska ge support och utvecklingsstöd gällande lösningar med Sharepoint. Du kommer i nära samarbete med kundens säljorganisation ge tekniskt stöd och support på upplägg med Sharepoint. Detta är ett uppdrag på några månader med start omgående. Vi söker dig som vill arbeta som konsult hos oss eller har ditt egna företag och vill arbeta som underkonsult.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi på TNG värnar om våra konsulter och du får ta del av många goda förmåner när du blir konsult/underkonsult hos oss.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer utifrån kundens förutsättningar och behov föreslå lösningar hur man med stöd av SharePoint skapar affärs/verksamhetsnytta samt en förbättrad IT-miljö.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är ett interimsuppdrag och du kommer arbeta ute hos vår kund under hela perioden.

 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har goda kunskaper av SharePoint och SharePoint Online. Du har goda kunskaper i svenska och i engelska, både i tal och i skrift. Du är van att hitta praktiska lösningar tillsammans med externa kunder/uppdragsgivare. Du har erfarenhet att migrera data mellan SharePoint siter och från onPrem till Online.

Som person är du strukturerad och fokuserad. Du är rak och tydlig i din kommunikation och kan arbeta med flera saker samtidigt. Vidare så har du lätt för att arbeta självständigt och i grupp.

Vi ser gärna att du har en IT-inriktad utbildning.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

TNG är ett bemannings- och rekryteringsföretag som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.