Telenor Inpli

Intern IT-ansvarig

Rekryterare
Telenor Inpli
Plats
Stockholm (Kommun)
Annonserat
den 28 mars 2018
Stängs
den 28 april 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Telenor Inpli är resultatet av en fusion mellan norska Datametrix och svenska Network Services. På Telenor Inpli arbetar det 400 högkvalificerade medarbetare som är fördelade på kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Oslo, Bergen, Stavanger, Ålesund, Trondheim och Singapore.

Vi har från den 26 februari 2018 ett nytt gemensamt varumärke och namn, vi är Telenor Inpli och vi har fortsatt starkt fokus på nätverk, IT-säkerhet och kommunikation.

Telenor Inpli går en spännande framtid till mötes med skapandet av ett nytt skandinaviskt varumärke som skall fyllas med en stark företagskultur, ett tydligt värde för våra kunder och fortsatt tillväxt. Vårt mål är också att alla som arbetar hos oss skall må bra och ha kul tillsammans. Hoppas du vill vara med på vår resa!

Tycker du om att supporta och hjälpa människor i vardagen? Har du även en vilja att utvecklas och är strukturerad och ansvarstagande?

– Då tycker vi att du ska söka tjänsten som Intern IT-ansvarig till oss!

Arbetsuppgifter

I rollen som Intern IT-ansvarig kommer du supporta hela den svenska organisationen – Stockholm, Göteborg och Malmö, med det dagliga IT-relaterade frågorna. Du kommer att ansvara för inköp, installation, support och den dagliga driften av vår interna IT-miljö. Du kommer även att i högsta grad vara delaktig i vidareutvecklingen och förvaltningen av vår interna IT-miljö i stort. Du rapporterar till IT-chefen i Norge och blir en del av den nordiska IT-avdelningen. Du kommer att vara placerad och utgå från vårt kontor i Kista, Stockholm, men det kan även komma att bli aktuellt med återkommande resor till Malmö och Göteborg.

Du kommer även ansvara för:

 • Inköp, installation och support av datorer, servers, klient- och serverapplikationer samt telefoner (felsökning).
 • Licenshantering för mjukvara
 • Kontoadministration i Microsoft Active Directory
 • Säkerhets- och behörighetsadministration
 • Drift och underhåll samt backup av vår servermiljö
 • Att ta fram och utveckla processer och rutiner kring intern IT på Telenor Inpli
 • Löpande dokumentation och inventarieförteckning för hela miljö
 • Agera kravställare gentemot leverantörer
 • Ansvara för IP-planer
 • Administrationen kring skrivare på respektive kontor
 • Vi använder oss av ServiceNow som ärendehanteringssystem så det kommer även arbetsuppgifter knutet till det.

Din Profil

Vi ser efter dig som har har avslutat din högskoleutbildning/KY eller liknande inom relevant område och har 2-3 års erfarenhet från en liknande roll men söker nu nya utmaningar.

Du har en god teknisk kompetens inom Microsofts klient- och serverplattformar, företrädelsevis Windows, Office, Active Directory, Exchange etc. Du har även kunskap inom MacOS.

Du har kunskaper om både Android och IOS telefoner. Det är en stor fördel om du har erfarenhet från Microsofts molntjänster (tex Office 365).

Körkort är ett krav.

Som person är du tillmötesgående och trevlig, och tycker om att supporta och hjälpa människor med IT-relaterade problem. Om du har viljan och drivet finns det mycket goda utvecklingsmöjligheter. Du är vidare ansvarstagande och en ”doer”, initiativrik och strukturerad.  

Erbjudande

Du erbjuds en rolig och utmanande tjänst i ett expansivt, stabilt och ekonomiskt välmående företag. Nyckeln till framgång för Telenor Inpli ligger i ett fokus på kärnverksamheten i kombination med ett fokus på den enskilde medarbetarens vidareutveckling

För att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i dina kollegor på Telenor Inpli som är lärande, professionella och samtidigt avslappnande i sin stil och i sitt sätt att lösa problem. För oss är det viktigt att du har roligt på jobbet!

Låter det intressant?

Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag genom att klicka på “Sök jobbet”. Du behöver bara lägg in dina kontaktuppgifter samt bifoga cv och personligt brev eller söka med din LinkedIn-profil – det tar bara någon minut!

Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Emma Lindahl-Söderberg på 0723-732173.

Liknande jobb

Liknande jobb