CGI

Systemutvecklare Microsoft, Örebro

Rekryterare
CGI
Plats
Örebro
Annonserat
den 28 mars 2018
Stängs
den 19 juli 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

CGI växer nu ytterligare då vi har flertalet kommande större leveranser som behöver bemannas.

Vi söker Dig som idag arbetar som systemutvecklare på Microsoftplattformen. Arbetet genomförs i projektform och innebär täta kontakter med kunder, projektledare, lösningsarkitekter, affärskonsulter, utvecklare etc. Arbetet kan vara förenat med resor inom och utom Sverige.

Det här erbjuder vi dig:

Du får arbeta tillsammans med mycket kompetenta kollegor i spännande uppdrag och vi vågar lova inspirerande möten och utveckling. Vi jobbar med alla delar inom ett IT-projekt, allt från förstudier till design, implementation och drift. Hos oss finns det flera olika sätt att bli framgångsrik.

Med våra program för karriär- och kompetensutveckling sätter du tillsammans med din ledare individuella mål och har alltid en tydlig plan för ditt nästa steg.

Vi har en öppen och generös företagskultur. Att dela med sig av sin kunskap är en förutsättning för att vi ska kunna leverera på topp. Vi som arbetar här är drivna och motiverade. Att ha balans i livet är en självklarhet.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram. För att lyckas i dina uppdrag behöver du vara strukturerad, resultatinriktad och ansvarsfull. Du trivs både med att arbeta självständigt och att aktivt jobba tillsammans med andra för att nå uppsatta mål. Du tar egna initiativ och är en självgående, utåtriktad och affärsmässig lagspelare som vill arbeta med människor och teknik och har förmåga att själv hitta lösningar på problem. Som person delar du med dig av din kunskap, är ödmjuk och lätt att samarbeta med.

Du har troligen en IT-inriktad akademisk examen eller motsvarande och har ett gediget teknikintresse och jobbat i rollen i minst 3 år.

Det är meriterande om du har arbetat med något av följande: .NET, MVC, HTML5, CSS, Javascript, Java, SQL Server, WCF, TFS, UNIT Test, Agila utvecklingsmetoder, Office365.

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA GÄRNA

Stefan Pettersson, Stefan.pettersson@cgi.com, 019-5062539
Agneta Lindqvist, agneta.lindqvist@cgi.com, 019-5062536

systemutvecklare, microsoft, develper, .net, java.


Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

  • .NET
  • English
  • Java
  • JavaScript
  • SQL
  • Swedish
  • Systems Architecture
  • Technical Architecture

Liknande jobb

Liknande jobb