Utvecklare Systemintegration

Rekryterare
Göteborgs Stad
Plats
Göteborg (Stad), Västra Götaland
Annonserat
den 28 mars 2018
Stängs
den 17 april 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Inom verksamhetsområdet IT finns ca 100 medarbetare som ansvarar för drift, förvaltning och utveckling av Göteborg stads centrala IT miljö. 
Området är organiserat i fyra enheter; IT Gemensamt, IT Infrastruktur, Expertoffice och Plattform. 
Enheten IT-infrastruktur ansvarar för förvaltning och utveckling av bl.a. datacenter, IT-säkerhet, systemintegration och datakommunikation. Kommunikationsmiljön som är en av Sveriges största tillhandahåller bl.a. tjänster som Internet, Stadsnätsanslutningar, LAN, Trådlöst nät och VPN. 

Intraservice har av staden fått uppdraget att konsolidera all IT verksamhet. Integration Competence Center, ICC, söker därför en systemutvecklare med huvudinriktning mot plattformen BizTalk. Som systemutvecklare på Intraservice så arbetar du med att utveckla och förvalta IT-infrastrukturen ur ett integrationsperspektiv. Du är även expertstöd inom Intraservice IT-lösningar och du medverkar som teknisk specialist i tjänste-/teknikutvecklingsprojekt. Stor del av arbetet genomförs i uppdrag eller i projekt som du antingen leder eller deltar i. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:
• omsätta verksamhetskrav till en integrerad teknisk lösning 
• utveckla och testa integrationslösningar 
• samverka, ställa krav och representera ICC i mötet med leverantörer och verksamhet 
• medverka i förstudier och utvärdering av nya tekniker 
• delta i framtagning av lösningsförslag (motsvarande offertarbete gentemot kunder, interna som externa) 
• ansvara för dokumentation av respektive leverans och medverka för intern informationsspridning 
• drift och förvaltning av integrationer och miljöer

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom IT, t ex Data-/Systemvetenskap, eller motsvarande utbildning som vi bedömer likvärdig.

Du har mycket god teknisk kompetens inom integrationsområdet, både från utveckling och drift/förvaltning. Vi ser att du som söker har arbetat flera år med integrationslösningar (gärna BizTalk). Du har också flera års erfarenhet av .NET Framework, Visual Studio och SQL Server. Om du dessutom har erfarenhet av andra integrationsplattformar, livscykelhantering samt arbete med API-managementverktyg som Sentinet, ses detta som meriterande. Om du inte jobbat med BizTalk innan får du vara beredd att lära dig detta.

Du behöver ha kunskap inom: 
• C# (Visual Studio) 
• TFS 
• MS SQL Server 

Det är meriterande om du har kunskap inom: 
• BizTalk 
• Sentinet (API management) 
• SoapUI ellet motsvarande verktyg 
• Powershell 
• SSIS 
• Arbete inom offentlig sektor. 
• Erfarenhet av projektledning samt arbetat med leveransuppföljning 
• ITIL-certifiering 

Utöver den tekniska kompetensen lägger vi stor vikt vid dina färdigheter och personliga egenskaper och söker dig som är drivande och initiativkraftig, ser vad som behöver göras och är duktig på att leda dig själv i ditt arbete. Du slutför saker du påbörjat och ser vikten av att äga hela kedjan inom dina ansvarsområden. Du har öga för detaljer och ser samtidigt helheten. Du är en noggrann och ambitiös person som kvalitetssäkrar innan du släpper ifrån dig färdiga projekt och arbetsuppgifter. Du är observant och trivs med att förbättra och utveckla samtidigt som du tänker kundnytta och kan konsten att kombinera komplexitet och enkelhet. 

Som medarbetare på Intraservice delar du självklart vårt gemensamma förhållningssätt: Vi vet vårt uppdrag och vem vi är till för, vi bryr oss, vi arbetar tillsammans och vi tänker nytt. På Intraservice arbetar du i en verksamhet som kontinuerligt utvecklas och förändras. Hos oss får du stora möjligheter till kompetensutveckling och kreativt arbete. Vi erbjuder dig flexibel arbetstid för att du ska kunna få balans mellan arbete och privatliv. Intraservice har ett aktivt hälsoarbete och du erbjuds olika friskvårdsförmåner. Intraservice är både en miljö- och hälsodiplomerad arbetsplats. 

Vi vill att Intraservice ska präglas av öppenhet och respekt för olikheter och vi vet att mångfald bidrar till att utveckla vår verksamhet.

Övrig information

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

 

Liknande jobb

Liknande jobb