Scania

SharePoint-specialist till Scania

Rekryterare
Scania
Plats
Södertälje
Annonserat
den 28 mars 2018
Stängs
den 20 april 2018
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Avdelningen End User Productivity levererar tjänster riktat främst mot Scanias användare som jobbar i kontorsmiljö. Inom Avdelningen har vi också ett globalt ansvar och delar av funktionen Service Desk. Våra leveransteam är idag uppbyggda för att ta ett helhetsansvar kring våra tjänster som vi tillhandahåller och teamet jobbar med allt från support, förvaltning , vidareutveckling och innovation.

Dina arbetsuppgifter
Gruppen Communication and Collaboration jobbar i dag till stor del med Microsoft-produkter, där vi driftar en on-premise-miljö samtidigt som gruppen utvecklas både organisatoriskt och tjänstemässigt mot molnet och Office 365. I samband med vår förflyttning till molnbaserade tjänster arbetar vi nu med att skifta vårt fokus från tekniskt drift till att skapa förutsättningar att öka våra medarbetares och användares produktivitet med våra verktyg. Vi ser att denna roll kan utvecklas till en arkitektroll på sikt.
 
Din profil
Vi söker nu en duktig SharePoint-tekniker som kan hjälpa Scania att ta större kliv med verktyget. Vi har idag ett antal miljöer som vi driftar i on-premise, men ställer siktet helt mot molnet. I din roll som SharePoint-tekniker så behöver du både kunna hjälpa oss i våra strategiska planer, hur vi skall hantera våra verktyg i framtiden, men också hjälpa oss i våra tekniska utmaningar som kan betyda djupdykningar i form av migreringar, felsökning och arkitektur.
 
För att klara detta tror vi att du är strukturerad, lösningsorienterad och kommunikativ. Inom denna roll kommer det finnas stora möjligheter att påverka och forma vår SharePoint funktion.
 
Vi tycker dessutom att det är nödvändigt att du besitter kompetenser inom:
  • Azure AD
  • SharePoint Online
  • Generell Office 365-kompetens
  • Microsoft Teams
Vi erbjuder
Som anställd på Scania erbjuder vi förutom karriär- och utvecklingsmöjligheter andra förmåner som exempelvis personalbil, resultatbonus, tjänstepension, flexibel arbetstid, lunch till reducerat pris och mycket mer. Bor du i Stockholm erbjuder vi direktbuss mellan Stockholm och Södertälje med Scania Job Express.

Ytterligare information
För ytterligare information kontakta Mikael Tammi (Scania Rekryteringscenter), 08-553 711 74 eller Björn Leisser (tf Gruppchef) 08-553 717 81.

Ansökan
Ansökan ska innehålla personligt brev och CV.


Gör din ansökan via http://www.scania.com/group/en/available-positions/ för att vi ska få korrekta uppgifter. I de fall det uppstår problem med att registrera din ansökan på scania.com så kan du maila din ansökan till kandidatbokning@scania.com
OBS! Ange Scanias Job Id 20177855 i ämnesraden. Bifoga ditt CV, personligt brev samt relevanta betygskopior (endast i word eller pdf-fomat). Vi behöver också ditt fullständiga namn, adress, e-post och mobilnummer för att kunna registrera din ansökan. Ofullständiga mailansökningar kommer vi ej kunna hantera.

Liknande jobb

Liknande jobb