Scania

User Adoption Manager till Scania

Rekryterare
Scania
Plats
Södertälje
Annonserat
den 28 mars 2018
Stängs
den 20 april 2018
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Avdelningen End User Productivity levererar tjänster riktat främst mot Scanias användare som jobbar i kontorsmiljö. Inom Avdelningen har vi också ett globalt ansvar och delar av funktionen Service Desk. Våra leveransteam är idag uppbyggda för att ta ett helhetsansvar kring våra tjänster som vi tillhandahåller och teamet jobbar med allt från support, förvaltning , vidareutveckling och innovation.

Dina arbetsuppgifter
Gruppen Communication and Collaboration jobbar i dag till stor del med Microsoft-produkter, där vi driftar en on-premise-miljö samtidigt som gruppen utvecklas både organisatoriskt och tjänstemässigt mot molnet och Office 365. I samband med vår förflyttning till molnbaserade tjänster arbetar vi nu med att  skifta vårt fokus från tekniskt drift till att skapa förutsättningar att öka våra medarbetares och användares produktivitet med våra verktyg.
 
Din profil
Vi söker nu en person som skall arbeta inom user enablement. I din arbetsroll kommer du jobba som kommunikatör, lärare, lösningsarkitekt och inspiratör. I vårt uppdrag ingår att öka våra användares kunskap om våra produkter, och därmed öka deras produktivitet. Stor del inom detta området är inte utvecklat på Scania, utan vi räknat med att du bidrar stort till att utveckla metoder och processer inom området. Du kommer även ha tät kontakt med användargrupper och internt våra Service Delivery Managers.
 
Som person är du kreativ, innovativ och gillar att möta människor/våra kunder. Du ser möjligheteter i mötet människa-teknik och brinner för att utveckla området.  Vi tror också att du har bra kunskaper om Office 365, alla funktioner och finesser som finns däri. och för att kunna använda den kunskapen så tror vi att du är pedagogisk och har en positiv attityd.
 
Vi erbjuder
Som anställd på Scania erbjuder vi förutom karriär- och utvecklingsmöjligheter andra förmåner som exempelvis personalbil, resultatbonus, tjänstepension, flexibel arbetstid, lunch till reducerat pris och mycket mer. Bor du i Stockholm erbjuder vi direktbuss mellan Stockholm och Södertälje med Scania Job Express.

Ytterligare information
För ytterligare information kontakta Mikael Tammi (Scania Rekryteringscenter), 08-553 711 74 eller Björn Leisser (tf Gruppchef) 08-553 717 81. 

Ansökan
Ansökan ska innehålla personligt brev och CV.


Gör din ansökan via http://www.scania.com/group/en/available-positions/ för att vi ska få korrekta uppgifter. I de fall det uppstår problem med att registrera din ansökan på scania.com så kan du maila din ansökan till kandidatbokning@scania.com
OBS! Ange Scanias Job Id 20177854 i ämnesraden. Bifoga ditt CV, personligt brev samt relevanta betygskopior (endast i word eller pdf-fomat). Vi behöver också ditt fullständiga namn, adress, e-post och mobilnummer för att kunna registrera din ansökan. Ofullständiga mailansökningar kommer vi ej kunna hantera.

Liknande jobb

Liknande jobb