Kan du precis allt om Javascript?

Rekryterare
One Agency
Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 29 mars 2018
Stängs
den 29 april 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Kan du precis allt om JavaScript?

Well om du nu har svarat JA på ovan fråga, då måste vi berätta att du nog inte finns på riktigt eller är en superrobot.  Även om vi tror att AI kommer revolutionera världen så har vi valt att jobba med människor här på One Agency – förtydligande nedan:

 
const checkOAMaterial = (applicantData) => {
  if (applicantData.type === 'robot') {
    console.error('Sorry no bots allowed, its about the people!');
  } else {
    sendApplication(applicantData);
  }
};


Vi tror snarare att du är bekant med ”JavaScript Fatigue” men ändå försöker reda ut begreppen och hålla dig i framkant. Det här vet vi att du brinner för och har jobbat med de senaste åren. Vi vill även via våra olika expertiser hjälpa våra kunder framåt – it’s a djungel out there! Du tycker precis som vi att om vi väljer att vara serviceminded så kan vi, tillsammans med kunden, skapa riktigt snygga och bra lösningar.
Och även om åsikterna internt hos oss ibland går isär kring det bästa sättet att arbeta på, så är vi rörande överens om att DOM som jobbar med JavaScript är på rätt spår (vi gillar även developer-jokes).
 
Men vi gillar i alla fall (i skrivande stund, vem vet vad som kommer imorgon):

React
Angular
Node
ES 6
TypeScript
React Native
Vue.js
Webpack
Mocha
Jest
KKM(Kaffe, katter och memes)
 
 
Vi är också nyfikna på :

Python
Ruby
Agila metoder
Randori
GraphQL
Docker
Jenkins
Redis
Bryggningsprocesser
 
Men framförallt så är vi nyfikna på dig. Vi är One Agency; ett konsultbolag med fokus på människan i en värld av förkortningar och termer. Nu när vi växer som företag så vill vi göra det med rätt personer – dvs vi som har modet att förändra, lever service och har en enorm dos handlingskraft. Vi kallar oss för likasinnade, ej likadana för det hade nog inte blivit lika roligt annars. Vårt fokus är att du som konsult ska få möjligheten att utvecklas inom din yrkesroll, men också att du får utrymmet och stödet att ta hand om din personliga utveckling.
 
Slutsats: Vi och våra kunder gillar JavaScript (plus massa annat men det får bli en annan annons), Vi jobbar med människor (även fast robotar är supercoola) - We’re hiring!

Liknande jobb

Liknande jobb