IT-konsult till uppdrag i Malmö

Rekryterare
TNG IT Digital
Plats
Skåne län, Malmö
Lön
Fast lön
Annonserat
den 29 mars 2018
Stängs
den 30 april 2018
Ref:
EB62680D-5FB3-4221-A383-9CE853FF1A58
Anställningsform
Visstid
Sysselsättning
Heltid

Är du i början av din IT karriär och ute efter din första utmaning inom IT Support? Vi har uppdraget för dig!

Nu söker vi dig som brinner för teknik och som vill sätta sina kunskaper på prov i en social roll med många kontaktytor! För uppdrag i Malmö söker vi konsulter inom IT-support. Detta är uppdraget för dig som har en utbildning inom IT eller viss erfarenhet av roller inom 1st line och som nu är redo för sin nästa utmaning genom oss på TNG. Varmt välkommen in med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som supportmedarbetare hos någon av våra kunder får du chansen att komma in på ett spännande företag, utveckla din kompetens och få en attraktiv erfarenhet på ditt CV. Som konsult via TNG kommer du att få en dedikerad konsultchef som kommer att säkerställa din trivsel och vara engagerad i din fortsatta utveckling och karriär. Här på TNG arbetar du självklart tryggt med kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifterna varierar beroende på kund, men kan exempelvis innefatta: 

  • Support till användare via telefon, mail eller remote. 
  • Registrering i ärendehanteringssystem. 
  • Självständigt felsöka och lösa tekniska problem. 
  • Support inom Windows (klient och service), Active Directory, Exchange Server, Office 365, nätverk.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Uppdragens längd och omfattning varierar beroende på våra kunders behov. Många av våra uppdrag tillsätts relativt omgående och ingår i vår bemanningsverksamhet, vilket innebär att du blir anställd av TNG och arbetar som konsult ute hos vår kund. Vissa uppdrag kan leda till rekrytering och därmed anställning hos våra uppdragsgivare.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom IT och ett stort intresse av att lära dig mer. Tidigare erfarenhet är inte viktigt, utan viktigare är dina personliga egenskaper och din motivation att utvecklas. Då du kommer att arbeta i en kundnära roll behöver du vara flytande inom svenska och engelska både i tal och skrift. Det är även meriterande om du kan ytterligare språk, samt har körkort.

För att trivas i rollen är det viktigt att du är kommunikativ och att du gillar att hjälpa andra. Du får energi av att interagera med andra och motiveras av att lösa kluriga problem. Du uppskattar struktur och har en fallenhet för att förklara problem på ett pedagogisk sätt utifrån användarens tekniska nivå. 

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG IT Digital och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och eventuella tjänster kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

TNG IT Digital är specialister på bemanning och rekrytering inom digital utveckling och support & drift. Vi är en del av TNG, det bemannings- och rekryteringsföretaget som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.