Scania

Utvecklare / systemadministratör

Rekryterare
Scania
Plats
Södertälje
Annonserat
den 29 mars 2018
Stängs
den 23 april 2018
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Scania genomgår för närvarande en spännande omvandling från renodlad lastbilstillverkare till att erbjuda hållbara och kompletta transportlösningar – att vara en tjänsteleverantör. IT och samverkan med omvärlden är en avgörande del i denna transformation och Scania IT har påbörjat en stimulerande och utmanande förändringsresa för att bidra till utvecklingen av Scanias affär.

Sektionen Finans – inom avdelningen Supporting Processes IT på Scania ansvarar för leverans av applikationer till Scanias finansavdelning. Gruppen Corporate control II arbetar bland annat med tullsystemet MIC där vi nu söker en utvecklare / systemadministratör.

Dina arbetsuppgifter
Vi förstärker nu vårt team som supporterar och förvaltar vårt Tullhangeringssystem MIC.
Vi söker en teknisk utvecklingsresurs med erfarenhet av komplexa flöden.
 
Din profil 
Vi söker Dig som är driven, initiativtagande och har en akademisk utbildning eller minst 5 års  erfarenhet inom följande områden:
 
  • SQL script
  • Shell script
  • Java
  • XML
  • Excel 
Du är energisk, strukturerad, nyfiken och har en stark känsla för service. Du är van att arbeta i en multikulturell miljö och tycker om att lära dig nya saker. En förutsättning för rollen är att du behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift.
 
Vi erbjuder
Scania erbjuder även förutom karriär- och utvecklingsmöjligheter andra förmåner som exempelvis personalbil, tjänstepension, flexibel arbetstid, lunch till reducerat pris, resultatbonus och arbetstidsförkortning bland annat. Bor du i Stockholm erbjuder vi direktbuss mellan Stockholm och Södertälje med Scania Jobexpress.
 
Ytterligare information

Kontakta Sara Hesselgren (Scania Rekryteringscenter), 08-553 519 33 eller Jessica Forsgren (Gruppchef Corporate control II), 08-553 822 22.
 
Ansökan
Din ansökan skall innehålla CV och personligt brev.

Ansökan
Din ansökan skall innehålla CV och personligt brev.

Gör din ansökan via http://www.scania.com/group/en/available-positions/ för att vi ska få korrekta uppgifter. I de fall det uppstår problem med att registrera din ansökan på scania.com så kan du maila din ansökan till kandidatbokning@scania.com
OBS! Ange Scanias Job Id 20174681 i ämnesraden. Bifoga ditt CV, personligt brev samt relevanta betygskopior (endast i word eller pdf-fomat). Vi behöver också ditt fullständiga namn, adress, e-post och mobilnummer för att kunna registrera din ansökan. Ofullständiga mailansökningar kommer vi ej kunna hantera.

Liknande jobb

Liknande jobb