Scania

Testare med inriktning på automatisering

Rekryterare
Scania
Plats
Södertälje
Annonserat
den 27 april 2018
Stängs
den 16 maj 2018
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Scania genomgår för närvarande en spännande omvandling från renodlad lastbilstillverkare till att erbjuda hållbara och kompletta transportlösningar – att vara en tjänsteleverantör. IT och samverkan med omvärlden är en avgörande del i denna transformation och Scania IT har påbörjat en stimulerande och utmanande förändringsresa för att bidra till utvecklingen av Scanias affär.

Sektionen Finans – Supporting Processes IT på Scania ansvarar för leverans av applikationer till Scanias finansavdelning. Gruppen Corporate control II arbetar huvudsakligen med Hyperion koncernredovisningssystem samt MIC tullsystem. Vi söker nu en erfaren testare med inriktning på automatisering.

Dina arbetsuppgifter:

I rollen som testare med inriktning på automatisering så är du en viktig del av både förvaltning och nyutveckling i så väl egna som köpta produkter. Du är involverad från tidigt behov till färdig produkt samt säkerställer kvalitet i våra leveranser. Du har även en aktiv medverkan i sektionens testnätverk.

Din profil:

Du har en akademisk examen eller minst 5 års erfarenhet inom test och testautomatisering. Du är en handlingskraftig, social person som brinner för kvalitet och är van att arbeta självständigt men en god kommunikativ förmåga.

  • Test automatisering med erfarenhet av verktyg som UFT/QTP
  • Kompetens att bygga automatiseringsramverk och script
  • Erfarenhet av last-tester
  • Erfarenhet av att arbeta med verktyg som Selenium, Zephyr och JIRA
  • God kunskap i test designtekniker – tex ISTQB certifiering
  • Erfarenhet av finansiella system och processer
  • Mycket goda kunskaper i både svenska och engelska, såväl muntligen som skriftligen

Vi erbjuder
Som anställd på Scania erbjuder vi förutom karriär- och utvecklingsmöjligheter andra förmåner som exempelvis personalbil, resultatbonus, tjänstepension, flexibel arbetstid, lunch till reducerat pris och mycket mer. Bor du i Stockholm erbjuder vi direktbuss mellan Södertälje och Stockholm med Scania Jobexpress.

Ansökan

Din ansökan skall innehålla CV och personligt brev.

Ansök via HR InLine/Jobbsök senast den 15/5.

Liknande jobb

Liknande jobb