RPA-utvecklare till Roboticsgruppen

Rekryterare
Folksam
Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 3 april 2018
Stängs
den 22 april 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Det händer mycket på Folksam just nu och vi söker därför drivna RPA-utvecklare till avdelning IT Koncernstöd, Robotics! Har du den personlighet och professionella kapacitet vi söker? Tror du på och har gedigen erfarenhet av agila arbetssätt och förmåga att leda andra i förändring? Då erbjuder vi många karriärmöjligheter i ett ansvarstagande företag! 

Det här gör du som RPA-utvecklare på Folksam
IT Koncernstöd har i uppdrag att utveckla och förvalta informations- och processtöd för Folksamgruppens IT-lösningar. Det senaste året har bolaget utforskat den växande och banbrytande tekniken Robotics Process Automation (RPA) med goda resultat. RPA är ett samlingsnamn för teknologi som använder mjukvara, likt en virtuell medarbetare, för att interagera med existerande applikationer. Efterfrågan på och automatiseringsbehovet av manuella processer via RPA är stort i hela Folksam och inom IT Koncernstöd bygger vi nu därför upp en Robotics-gruppering.

I din roll som RPA-utvecklare är du specialist på hur just RPA ska användas och utvecklas för att automatisera processer. Du arbetar för att höja RPA-mognaden i Folksam genom tätt samarbete med automationsansvariga och processpecialister runt om i organisationen. Tillsammans med teamet hjälper du organisationen att kartlägga processer samt utvärdera och bedöma potentialen för automatisering. Du kommer att programmera mjukvaruroboten att utföra arbetsmomenten i processerna samt testa och verifiera processautomationerna. Övervakning av den dagliga produktionen kommer att vara en del av dina arbetsuppgifter likaså att ta ansvar för att granska och kvalitetssäkra andra utvecklares leverabler. Genom kontinuerligt analysarbete kommer du att ansvara för att ständigt utveckla de bästa automationslösningarna.

Är du den vi söker?
För att trivas som RPA-utvecklare tror vi att du är nyfiken, analytisk och gillar att lösa problem. Du sätter dig snabbt in och skapar förståelse för de olika verksamheternas förutsättningar samt hittar de bästa lösningarna för hur man kan förenkla och automatisera deras arbetsprocesser. Du drivs av att nå dina leveranser och tycker att interaktion med olika delar av organisationen adderar stimulans till vardagen. Du är en utpräglad lagspelare, gärna med erfarenhet av agil utveckling i större organisationer.

Du har relevant utbildning inom IT/teknik/ekonomi, bakgrund inom programmering och erfarenhet av .net. Det är ytterst meriterande att tidigare ha arbetat med RPA, UiPath eller annan RPA-mjukvara. Du har god förmåga att själv strukturera och planera ditt arbete för att komma i mål inom utsatt tid. Men viktigast av allt är att du har rätt attityd, ständigt vill utvecklas och ha kul på jobbet!

Hos oss gör du karriär i ett ansvarstagande försäkringsbolag
Vi är ett stort kundägt försäkringsbolag med kontor på flera håll i landet. Hos oss finns många spännande yrkesroller och goda chanser till vidare karriär. Vi stöttar medarbetarnas utveckling och har goda anställningsförmåner. För att öka samarbete, kreativitet och lärande jobbar vi aktivitetsbaserat. Se filmen om hur det är att jobba på Folksam: www.folksam.se/att-jobba-har 

Så söker du jobbet
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast den 22 april 2018. Vi tar emot ansökningar via vårt rekryteringssystem, urval sker löpande.

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta gruppchef Sofia de Maré Sundbom 0708-31 60 07.

Fackliga representanter: FTF Leif Blomqvist 0708-31 60 44, Akademikerföreningen Per Hansson 0708-31 60 67, och Handels Mikael Carlsson 0708-31 51 32. 


Vi är cirka 3 900 medarbetare inom Folksamgruppen som erbjuder försäkringar och pensionssparande som skapar trygghet i livets alla skeden. Nära varannan svensk är försäkrad hos oss och vi är en av Sveriges största kapitalförvaltare. Vi engagerar oss i det våra kunder bryr sig om och vår vision är att de ska känna sig trygga i en hållbar värld. Därför är vi måna om att våra kunder är rätt försäkrade och arbetar långsiktigt med bland annat trafiksäkerhet, miljöarbete och ansvarsfulla investeringar.

Liknande jobb

Liknande jobb