Specialist inom Affärssystem hos Rusta i Stockholm

Rekryterare
Rusta
Plats
Stockholms län, Upplands Väsby
Lön
Fast lön
Annonserat
den 3 april 2018
Stängs
den 4 maj 2018
Ref:
B31E7D3A-885A-45C4-9916-A0EC993A54C7
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Brinner du för att utveckla Affärssystem / ERP? Ta då chansen att ta fram nästa generations affärssystem till Rusta i Stockholm!

Som specialist inom Affärssystem/ERP hos Rusta kommer du jobba på ett företag med ett öppet och positivt klimat. Här kommer du få ett stort eget ansvar med stor frihet att fatta beslut och kunna påverka. Här kommer du verkligen kunna göra skillnad!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Rusta är inne i en fantastisk expansionsfas och etablerar nya varuhus i Sverige, Norge och på deras nya marknad Tyskland. Hos Rusta kommer du bli en del av ett dynamiskt företag som fortfarande präglas starkt av sitt entreprenörskap, där du kommer kunna påverka både din roll och din omgivning.

På Rusta sätter man stor tilltro till din kompetens, vilket innebär att du kommer få ett stort ansvar och mycket frihet. Här värderas dina idéer högt och ofta kan de implementeras in i verksamheten. Du kommer bli en del av en mindre IT-avdelningen som besitter en hög kompetens, där stämningen alltid är prestigelös, positiv och energirik.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Ansvaret omfattas av uppdatering och förbättring av nuvarande systemet IFS.
  • Bevaka framtidens utveckling och trender av systemet.
  • Ansvara för affärssystemet/ERPs kommande releasestrategi.
  • Samordna förändringsönskemål internt i verksamheten och förslag avseende system och processer.
  • Förvaltningsansvarig för lösning och funktionalitet som helhet.
  • Förvaltningsplaner-, budget och dokumentering.
  • Ansvar för kravställning och förändringar mot leverantör; samt säkerställa leverans.
  • Representera Rusta i relaterade forum inom ditt område; både intern och externt

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

På IT-avdelningen kommer ju arbeta tillsammans med 11 medarbetare, där driften är outsourcad och din närmaste kollega är en specialist inom IFS. Tillsammans har ni ett helhetsansvar och befogenheter att driva utvecklingen framåt inom området. I övrigt samarbetar du nära verksamheten och framför allt med Funktionsansvariga (Systemägare).

Du kommer sitta i moderna lokaler på Rustas Huvudkontor i Upplands Väsby, utanför Stockholm.

VEM ÄR DU?

Som person ser vi gärna att du är strukturerad, lösningsorienterad och trivs i en roll med många kontaktytor där du med en prestigelös inställning kommer driva området framåt. Vi ser gärna att du har en god analytisk- och problemlösningsförmåga och har gedigen erfarenhet och kunskap inom Affärssystem/ERP, gärna IFS, eller liknande system.

Du har även erfarenhet från att samarbeta med verksamheten i kravställning och samordning av uppdatering av system, samt att du har ett stort intresse och engagemang för framtidens lösningar inom Affärssystem/ERP. Det är meriterande om du har erfarenhet inom detaljhandel och ett krav är att du kan flytande engelska och svenska.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Rusta står för värderingarna Enkelhet, Mod, Engagemang och Tillsammans. Värderingarna stärks genom att alla medarbetare har varit med i arbetet med att identifiera och forma dem. De ska fungera som styrmedel vid sidan av vision och affärsidé samt som kompass och vägledning i det dagliga arbetet. Med hjälp av dessa ska Rusta klara sin fortsatta expansion och tillväxt utan att tappa sitt ursprung, fokus eller flexibilitet. För oss är det av stor vikt att våra kommande medarbetare efterlever våra värderingar!

Liknande jobb

Liknande jobb