DevOps engineer inom Microsoft .Net till SEB

Rekryterare
SEB
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 3 april 2018
Stängs
den 4 maj 2018
Ref:
76FB1C97-826C-4BBB-81B6-0EF6424049BA
Anställningsform
Visstid
Sysselsättning
Heltid

DevOps engineer inom Microsoft .Net till SEB i Stockholm

Vill du vara med och jobba med DevOps arbetet på SEB? Nu söker vi dig som har en bakgrund inom .Net utveckling till ISD Business Support med placering i Stockholm.

Om jobbet

Du kommer framför allt att jobba med att arbeta mot SEBs alla affärsområden med det övergripande DevOpsflödet och vidareutvecklingen av bankens automation för realeaser. Här jobbar du tillsammans med andra specialister både från utveckling och drift med bankens framtida Continuous Delivery lösningar. Här kan du vänta dig en bred roll där du både jobbar som intern DevOps-konsult i olika initiativ där du är med och förändrar arbetssätt. Du jobbar också tillsammans med DevOps-teamet för löpande vidareutveckling av delivery pipelinen. Mycket fokus kommer ligga på Infrastructure as code och löpande virtualiseringar.


Avdelningen består av 16 personer med plattformar både på Java, Microsoft och Mainframe. Du blir en del av MS Automation-teamet på 10 personer. Här finns ett genuint engagemang och en vilja att samarbeta.

Vem är du?

För att lyckas i din roll hos oss behöver du vara en person som motiveras av att få lösa problem och jobba med ständiga förbättringar Du gillar att dela med dig av dina goda erfarenheter av DevOps och Continuous Delivery samt att du är mån om att fortsätta utveckla dina tekniska kunskaper samt att du brinner för ny teknik. Du trivs med att sätta upp leveransflöden, strategier för att säkerställa att DevOpsflödet fungerar.


Vi ser gärna att du har erfarenhet av .NET-utveckling, Powershell samt TFS. Det är meriterande om du har jobbat med Stackoverflow, github eller liknande communities. Du trivs med att kommunicera med andra och att ha ett serviceinriktat förhållningssätt. Det är viktigt att du behärskar svenska och engelska väl.

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB

 www.sebgroup.com/career

 

 

Välkommen med din ansökan

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

SEB är en ledande nordisk finansiell koncern. Vi tror starkt på att entreprenöriellt tänkande och innovativa företag behövs för att skapa en bättre värld, och med ett långsiktigt perspektiv stöttar vi våra kunder i både med- och motgång. I Sverige och i de baltiska länderna erbjuder vi ett brett utbud av finansiella tjänster och rådgivning. I Danmark, Finland, Norge och Tyskland är vi inriktade på företagsaffären och investment banking utifrån ett fullservicekoncept till företag och institutioner. Vi finns representerade i ett 20-tal länder runt om i världen med cirka 15 500 anställda.