Webbutvecklare

Plats
Sundbyberg
Annonserat
den 5 april 2018
Stängs
den 5 maj 2018
Ref:
Webb-201804
Kategori
Webb, Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Driven fullstack-utvecklare till nischat försäkringsbolag

Europeiska ERV är en av de största aktörerna på den svenska marknaden för privat- och tjänstereseförsäkring samt försäkring för utlandsstationerade. Europeiska ERV i Sverige försäkrar årligen över 1,2 miljoner resenärer och 10 miljoner bank- och kreditkort. Vi tillhandahåller även specialförsäkringar för klockor och smycken. ERV är experten på resesäkerhet inom ERGO Insurance Group och är en del av Munich Re, ett av världens ledande återförsäkringsbolag och riskbärare.

Europeiska ERV befinner sig just nu i en expansiv fas där mycket händer (inte minst inom det digitala området) och vi behöver därför stärka såväl som utöka vårt utvecklingsteam.

Om rollen

Vårt utvecklingsteam arbetar både med ny- och vidareutveckling av Europeiska ERVs nordiska webbplatser. Du kommer ingå i ett mindre men väldigt engagerat, seniort och socialt team som för närvarande består av en Tech Lead, en front-end utvecklare och en online chef. Tonvikten på rollen kommer ligga på back-end men med tanke på teamets storlek samt att vi är ett mindre bolag blir rollen per automatik lite bredare än så och vi behöver därför någon som också behärskar och har erfarenhet av front-end utveckling.

Vi tillämpar ett agilt arbetssätt där teamet ibland arbetar väldigt självständigt med egna idéer och initiativ (i syfte att förbättra användarupplevelsen, öka försäljningen samt övriga självbetjäningstjänster) och ibland i mer styrd projektform med beroenden till andra delar av verksamheten.  Rollen och avdelningen tillhör affärsenheten ”Online Management” och du kommer rapportera till Nordic Head of Online.  

För att lyckas och trivas i rollen är du flexibel, strukturerad, engagerad och du har även en helhetssyn i det du gör. Du får gärna även bidra med egna idéer och tankar kring hur vi gemensamt kan förbättra och utveckla vår digitala affär och våra digitala lösningar.

Vi har en modern plattform där utveckling sker i C#, ASP.NET, MVC och Episerver.

Tjänsten är placerad på vårt kontor i centrala Sundbyberg.

Kompetenser och färdigheter

  • Relevant högskoleutbildning inom Informationsteknologi, Data- eller Systemvetenskap
  • Minst 3–4 års praktisk erfarenhet av webbutveckling
  • Minst 2–3 års praktisk erfarenhet av C#/MVC
  • Minst 2 års praktisk erfarenhet av utveckling i Episerver 7 eller senare version
  • Minst 2 års praktisk erfarenhet av arbete med agil metodik
  • Minst 1 år praktisk erfarenhet av HTML/JS/CSS
  • Flytande svenska och engelska både muntligt och skriftligt

Om dig

Du är kommunikativ och en lagspelare. Vi arbetar verksamhetsnära vilket ställer krav på social förmåga och en positiv och prestigelös attityd. Din energinivå är hög, du är självgående och engagerad och bidrar gärna med din kunskap till andra. Du är nyfiken på ny teknik och håller dig uppdaterad inom ditt område. Sist men inte minst värderar du god kodkvalitet högt och förstår vikten av detta.

Vi erbjuder

Genom att vi är anslutna till kollektivavtal med FTF/SACO kan vi erbjuda bra anställningsvillkor. Vi kan dessutom erbjuda flexibla arbetstider och 6 veckor semester. Trivsel är ett annat viktigt värdeord för oss, det ska vara kul att jobba helt enkelt. Företagskulturen är informell men samtidigt professionell.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och vi tillämpar provanställning i 6 månader. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Din ansökan med CV skickar du per mail till jobb@erv.se senast den 1 juni. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Frågor om tjänsten besvaras av Joacim Sandström, Nordic Head of Online på +46 76 525 33 06 eller joacim.sandstrom@erv.se 

Facklig representant för lokala FTF är Pablo Canales, +46 8 454 33 51.

Liknande jobb

Liknande jobb