CGI

Utvecklingschef Heroma, Malmö

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö
Annonserat
den 5 april 2018
Stängs
den 21 maj 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

HRM Public levererar tjänster och lösningar inom HR-, schemaplanering och lön till kunder i offentliga sektorn. Vi satsar på produkten Heroma och utvecklar nya moduler och förnya gamla både i Windows, Webb och Mobila appar. Utveckling sker i Sverige och Indien och vi håller just nu på att förflytta oss till ett modernare agilt arbetssätt i samarbete med CGI Sveriges övriga produkter.

Vi söker dig som har mycket erfarenhet av att arbeta agilt, gärna i komplexa system samt med erfarenhet av att coacha utvecklare i agilt arbetssätt. Du kan antingen arbeta som en fristående coach till teamen, eller själv fungera som linjechef till delar av den svenska utvecklingsgruppen. Erfarenhet från att tidigare ha arbetat i en coachande roll. Du måste också vara pedagogisk och kommunicera väl på både svenska och engelska.

Som person har du ett starkt eget driv, är ansvarsfull och brinner för kvalitet. Du har förståelse för arbete med team i förändring, är flexibel och tycker att det är kul att lösa problem. Du drivs av att leverera rätt kvalitet i rätt tid - med kundens bästa i fokus.
Du brinner för att utveckla både team och människor

För mer information, kontakta gärna;

Albert Winter
+46 40 6936543
albert.winter@cgi.com

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum 2018-06-03.


Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

  • Agile / Collaborative Method
  • Communication (Oral/Written)
  • English
  • Leadership
  • Problem Solving/DecisionMaking
  • SCRUM
  • Swedish

Liknande jobb

Liknande jobb