CGI

Senior konsult / IT-arkitekt, Stockholm

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm
Annonserat
den 5 april 2018
Stängs
den 4 juni 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du vara med på en resa in i framtiden där Cloud Productivity skapar nytta för kund och där din kompetens förädlas i en miljö med kompetenta kollegor, stora utmaningar och ett ledande varumärke? Då är du rätt person för oss på CGI.

Vi söker nu en arkitekt/senior konsult som kan stärka upp vårt team inom Cloud Productivity, med placeringsort Stockholm. Du skall brinna för verksamhetens behov och ha Office 365/ Microsoft Cloud som ditt fokusområde. Våra kunder finns inom alla branscher, men framförallt inom EPG-segmentet så möjligheterna att bredda din kompetens inom området är oändliga. Du kommer få hantera affärsdialoger, agera (teknisk) projektledare i projekt, men även bidra i säljprocessen som den specialist du är.

Vårt team är CGIs spets inom området, där kvalitet, engagemang och professionalism är teamets grundstenar. Den dynamiken som finns i gruppen bidrar starkt till vår framgång.

Rollen kräver ett stort affärssinne samt förmågan att prioritera. Du är en öppen och tydlig med hög social kompetens. Du har arbetat inom Microsoft cloud och konsultområdet och har stor erfarenhet av att jobba i team. Du kommer att ha täta kundkontakter och arbeta i gruppens leveranser. Det är därför ett krav att du trivs med en operativ och mycket varierande vardag ute hos våra kunder, där laganda är avgörande för både din och teamets framgång.

I rollen ingår det att bidra i offerter, genomföra workshops för kunders IT-ledning, men även att stödja medarbetare i gruppen i deras utveckling. Rollen kräver att du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

  • Du skall ha stor erfarenhet inom Microsoft Enterprise-kundsegment.
  • Måste vara engagerad inom ditt gebit för att bli framgångsrik hos oss, där kundnöjdhet, kvalité och engagemang bidrar till din och CGIs framgång.


CGI Sverige har för fjärde året i rad utsetts till Top Employer i Sverige 2018. CGI Sverige får den prestigefyllda utmärkelsen för att företaget har levererat bevisat god resultat inom bland annat karriärplanering, utvärderingsprocesser, lärande och ledarskapsutveckling, så kom och bli en del av oss och vår spännande resa in i framtiden.

Är du intresserad att höra mer om rollen, kontakta:
Ulf Trolle +46-72-730 15 26.

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är 2018-06-01.

Microsoft Enterprise, Microsoft cloud, Cloud Productivity, Office 365.


Utveckla din karriär hos oss.


Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

  • Communication (Oral/Written)
  • English
  • Microsoft Office365
  • Project Management
  • Swedish

Liknande jobb

Liknande jobb