Request Coordinator till specialistbolag i Malmö

Rekryterare
TNG IT Digital
Plats
Skåne län, Malmö
Lön
Fast lön
Annonserat
den 4 april 2018
Stängs
den 7 maj 2018
Ref:
091FB796-2F48-431E-A084-90D269EE9656
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Nu söker vi dig som vill arbeta som Request Coordinator på ett tjänsteföretag som ligger i framkant inom IT-lösningar!

Här är uppdraget för dig som har en passion för teknik, men som vill gå mot en mer verksamhetsnära roll där du ansvarar för att koordinera och planera kundens önskemål gentemot interna resurser. Som Request Coordinator inom hosting och tjänsteleverans bidrar du med ditt tekniska kunnande och kommersiella tänkande och skapar förutsättningar för resten av verksamheten, där just din insats bidrar till lysande resultat. Är du redo att anta utmaningen?

Varmt välkommen att ansöka!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Detta är en möjlighet för dig som vill ta ett steg vidare i din karriär inom IT infrastruktur och hosting services mot ett mer arbetsledande perspektiv, där du får möjlighet att arbeta i en central roll med många kontaktpunkter. Du erbjuds en komplex roll, där din insats är viktig och där du kommer få utrymme att påverka och influera många intressenter inom organisationen. Du erbjuds stöd och utbildning för att känna dig bekväm med uppdraget och för att skapa de bästa förutsättningarna för dig att utvecklas i rollen och i din vidare karriär. Du blir en del av en gemenskap som präglas av passion för teknik, innovation och personligt engagemang. 

För oss på TNG är det också oerhört viktigt att du som konsult trivs och känner dig trygg i din anställning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Självklart har du en dedikerad Konsultchef vid din sida som ser till att du trivs och utvecklas inom ditt uppdrag.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Request Coordinator inom hosting services kommer du framförallt att ansvara för att ta emot requests från kunden och att planera och koordinera resurstillgången för att genomföra förändringar. Det innebär att du ansvarar för: 

  • Requests från kunder som önskar tillägg, reducering eller modifiering av köpt tjänst. 
  • Koordinera inkommande requests, delegera ansvar och planera för resursåtgång för specifikt uppdrag. 
  • Säkerställa att arbetet löper på ett effektivt och tillfredsställande sätt och agera processägare under uppdragets gång. 
  • Säkerställa att det finns kapacitet att utföra inkommande requests. 
  • Ha mycket god förståelse för produktportföljen som kunderna erbjuds, samt kunna avgränsa önskemål till ramen av vad som överenskommits. 
  • Arbeta i enlighet med ITIL:s processmetodik.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att arbeta nära Request Fulfillment Manager som har motsvarande ansvar idag, samt rapportera till Head of Service Management. Rollen innebär många kontaktytor internt samt externt och ställer krav på att du är bekväm med att vara kravställande likväl som du är hjälpsam och prestigelös. 

Detta är ett konsultuppdrag på sex månader, vilket sedan övergår i en tillsvidareanställning direkt hos företaget om båda parter är nöjda. Du kommer att arbeta ute hos vår kund i Malmö, samt ha en dedikerad Konsultchef hos oss påTNG.

VEM ÄR DU?

För att trivas som Request Coordinator tror vi att du har en god förståelse för teknik och gärna har erfarenhet av att arbeta med hostinglösningar eller tjänsteleverans sedan tidigare. Det är en fördel om du har en certifiering inom ITIL Foundation. Då du kommer att ges en gedigen introduktion och stöttning på plats är erfarenhet inte av största vikt, utan vi kommer lägga större vikt vid personlig matchning. I denna rollen kommer du behöva kommunicera både skriftligen och muntligen vilket ställer krav på att du behöver kunna kommunicera flytande på svenska och engelska. 

Som person uppskattar du att ha kontroll och att säkerställa att dina ansvarsområden fortlöper enligt planering och deadline. Du har ett nyfiket sinnelag och letar aktivt efter att ha många kontaktytor för att säkerställa att du har all information du behöver. Du uppskattar tydlighet och att skapa struktur i det du gör, samtidigt som du inte är främmande för att gå utanför ditt direkta ansvarsområde för att hjälpa till. 

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG IT Digital och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

TNG IT Digital är specialister på bemanning och rekrytering inom digital utveckling och support & drift. Vi är en del av TNG, det bemannings- och rekryteringsföretaget som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

Liknande jobb

Liknande jobb