CRM-specialist

Plats
Stockholm
Annonserat
den 6 april 2018
Stängs
den 6 maj 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Fotografiska är en internationell mötesplats för fotografi med ca 500 000 gäster varje år.

Vår vision är att inspirera till en mer medveten värld. Vårt fokus ligger därför på att vara nyfikna, ifrågasättande och inkluderande. Det är så vi kommer framåt. Hjärtat i vår verksamhet är utställningar men verksamheten inrymmer också restaurang, café & bar, event- och konferensverksamhet, utbildningsverksamhet, shop & e-handel.

Vi söker nu en affärsdriven CRM-specialist till Fotografiska Stockholm 

För att vara klockren i rollen tror vi att du känner igen dig i beskrivningen ”marknadsinriktad wiz-kid”. Som CRM-specialist på Fotografiska dyker du rakt ned i ett databashav med potentialer, både inom struktur och segmentering. Vi söker dig som är en tekniskt kompetent, analytisk och affärsdriven person med erfarenhet av Marketing Automation. Du är helt klart en doer som trivs i en lösningsorienterad entreprenöriell miljö.

Du kommer att ingå i Marknads- och kommunikationsteamet som för närvarande består av fem personer och du blir en nyckelperson i arbetet med Fotografiskas CRM-system och befintliga databaser. Du kommer också att ansvara för utveckling och optimering av Fotografiskas medlems- och gästkommunikation. Du arbetar mot tydliga mål gällande ett växande antal medlemmar i Fotografiska Familjen och lojaliteten hos våra gäster.

Rollen innebär också att du bidrar med tydliga målgruppsbaserade kampanjer som stöttar affären och vår vision. Vi vill att du ägnar kärlek och omsorg åt befintliga databaser och gillar att strukturera, segmentera och analysera.  

Som CRM-specialist bidrar du starkt till att vi med hög kvalité och ändamålsenlighet kan genomföra vår marknads- och kommunikationsstrategi.

Vi tror som sagt att din kompetens och erfarenhet är en mix av teknik och marknad. Du har examen från högskola eller annan eftergymansial utbildning från teknikområdet, marknad&kommunikation eller businessområdet. Du har därefter några års arbetslivserfarenhet från arbete och ansvarsroll inom CRM.

Nyckelkompetenser: CRM, Marketing Automation, SQL, Data Mining.

Utmärkta kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Skicka din ansökan och ett personligt brev till rekrytering@fotografiska.se . Märk ansökan ”CRM”

Liknande jobb

Liknande jobb