CGI

Facilities Manager specialist, Stockholm

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm
Annonserat
den 9 april 2018
Stängs
den 5 juni 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi söker nu efter en Facility Manager till vårt huvudkontor i Kista, Stockholm.
Som vår Facility Manager kommer du att hantera FM-Service och vägleda våra Site Managers, främst i Kista men också runt om i landet.

Du kommer att ingå i vårt FM-team på 5 personer som finns stationerade på olika orter i Sverige. Vi jobbar tillsammans för att säkerhetsställa att vi har en funktionell arbetsplats, en god arbetsmiljö samt att arbetsmiljökrav efterlevs på samtliga av våra 30 kontor.

Vi erbjuder en roll för dig som trivs med att arbeta i en stor organisation där du har många kontaktytor och kan hantera uppgifter både självständigt och i grupp. Hos oss på CGI erbjuds du att bli delägare i bolaget genom vårt aktieköps-program, du har möjlighet till ständig karriär- och kompetensutveckling och vi strävar alltid efter att skapa en miljö där våra medlemmar tycker att det är roligt att arbeta tillsammans.

I din roll som Facility Manager i Kista är du den som hanterar och säkerställer rutiner och skötsel kring bland annat larm och passage, ID-kort och brandskydd. Vidare bevakar du ortens handlingsplaner och ser till att redovisande dokument tas fram gällande exempelvis fysisk säkerhet (larm och passage, etc) och arbetsmiljörond/egenkontroll SBA (Första Hjälpen-utbildning, miljörapportering, etc). Genom att tolka lagar och myndighetsföreskrifter är du delaktig i att utveckla/dokumentera våra interna regelverk. Du deltar i platsrådsmöten i Kista och presenterar våra rutiner och arbetssätt för våra Site Managers runt om i landet.

Som Facility Manager upprätthåller du även rutiner kring och säkerställer att arbetsmiljökrav efterlevs. Du hanterar också ortens inköpsorder för Facility-kostnader avseende utfall, giltighet och ser även till att våra leverantörer är uppdaterade. För att lyckas i din roll som vår Facility Manager ser vi att du har erfarenhet från olika områden, så som byggnads-, säkerhets-, brandskydds- och arbetsmiljö-frågor.

Som person är du självgående, initiativrik och har en hög social förmåga och integritet. Du trivs med att arbeta i en stor organisation där du har många kontaktytor. Du är lugn och har en framtoning som inger förtroende. Eftersom du kommer att hantera viss information gentemot myndigheter och kunder krävs ett svenskt medborgarskap.

Rollen innebär resor runt om i landet och körkort är därför en förutsättning. Du hanterar både svenska och engelska i tal och skrift.

För att vara aktuell som vår nya Facility Manager krävs att du passerar ett säkerhetssamtal och presenterar prickfritt utdrag ur belastningsregistret samt uppvisar en kreditprövning utan anmärkningar. Du skall även kunna genomgå en registerkontroll utan att få ett så kallat utfall.

Välkommen med din ansökan!

För mer information, kontakta gärna
Linda Johansson, Facility Director
linda.a.johansson@cgi.com
070-6325050

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum 2018-06-04.

manager, site manager, fastighetsförvaltning, arbetsmiljö, säkerhet, FM, facilities.

 

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

  • English
  • Facilities
  • Swedish

Liknande jobb

Liknande jobb